Home TOP NEWS Post Game: Δεν ήρθε το ζητούμενο όμως ήταν ακόμα ένα δείγμα συνέχειας...

Post Game: Δεν ήρθε το ζητούμενο όμως ήταν ακόμα ένα δείγμα συνέχειας της αγωνιστικής μας ανόδου


Αν και το αποτέλεσμα στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν μας αφήνει ικανοποιημένους, δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για νίκη και μάλλον στο τέλος την δικαιούταν. Όντως έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι χθες βράδυ με την υπεροχή να εναλλάσσεται στο πρώτο ημίχρονο και την ΟΜΟΝΟΙΑ να επιβάλλεται στο δεύτερο.

Ήταν μεν για την ομάδα μας ακόμα ένα δείγμα της συνεχούς αγωνιστικής της ανόδου, παραμένουν ωστόσο κάποια θέματα τα οποία χρήζουν βελτίωσης. Η συμπαγής άμυνα, η πολύ καλή κυκλοφορία και η ανάπτυξη είναι τα στοιχεία που διατηρεί η ΟΜΟΝΟΙΑ, διατηρείται ωστόσο και το θέμα μας στην επίθεση και φάνηκε ξανά χθες βράδυ. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες κυρίως λόγω, είτε έλλειψης συγκέντρωσης, είτε λανθασμένων επιλογών στο επιθετικό τρίτο. Το ανέφερε άλλωστε και χθες βράδυ ο Μπεργκ και είναι κάτι που βλέπουμε γενικότερα.

Πάντως αν πρέπει να αναφερθούμε σε κάποια σημαντικά σημεία, σίγουρα θα κρατήσουμε την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δέχθηκε. Ήταν ένα τελευταίο δεκάλεπτο με την ΟΜΟΝΟΙΑ αφηνιασμένη και αποφασισμένη να πάρει το ματς. Ήταν και σε αυτόν τον αγώνα σταθερότατη η άμυνα μας, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχθήκαμε.

Έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι οι Γκόμεθ και Μιξ στο κέντρο. Ίσως μπορούσε να αποσύρει λίγο νωρίτερα τον αρχηγό ο Μπεργκ και να ρίξει στη θέση του τον Μπασιρού, ο οποίος από την ώρα που μπήκε έδωσε πράγματα στην ομάδα ανασταλτικά.

Συνέχισε τις καλές του παρουσίες ο Τζιωνής ενώ ο Λοϊζου επιβάλλεται να ανέβει. Ο Παπουλής ήταν πρωταγωνιστής με το γκολ που σημείωσε και την γενικότερη παρουσία του ενώ δυστυχώς θα επαναλάβουμε αυτό που έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Φέτος στερούμαστε τα γκολ από τους επιθετικούς μας. Δύο γκολ σημείωσε ο Τσέποβιτς, δύο γκολ σημείωσε ο Ντούρις και κανένα στο πρωτάθλημα ο Κακουλλής.

Κρατάμε το βαθμό και βλέπουμε μπροστά. Πλέον θα πρέπει να δεχθούμε πως σε κάθε παιχνίδι παίζουμε με τη πλάτη στον τοίχο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Δόξα το οποίο πρέπει απαραιτήτως να πάρουμε.