Home TOP NEWS Post Game: Η πρωταθλήτρια είναι εδώ!

Post Game: Η πρωταθλήτρια είναι εδώ!

Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μας, επικρατώντας εκτός έδρας με 0-1 της ΑΕΛ.


Σε ακόμη ένα παιχνίδι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάστηκε σοβαρό, πειθαρχημένο και συγκεντρωμένο, έκανε το γνωστό της παιχνίδι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Με το “διπλό” στην Λεμεσό, αλλά και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα δύο θετικά αποτελέσματα με Εθνικό Άχνας και Άρη Λεμεσού η ομάδα μας κατάφερε να “σκαρφαλώσει” στην 4η θέση και δικαιούται να βλέπει με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια αφού χρωστάει και τα δύο παιχνίδια με ΑΕΛ (1η αγωνιστική) και Αποέλ (11η αγωνιστική).

Ο Χένινγκ Μπεργκ στον χθεσινοβραδινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ παρέταξε την ομάδα μας ακριβώς με τους ίδιους έντεκα που άρχισε και τον διακοπέντα αγώνα κόντρα στον Αποέλ. Με τον Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια τους Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Σέχου στην αμυντική γραμμή, τους Μιξ, Γκόμεθ, Τζιωνής, Λοϊζου στην μεσαία γραμμή και τους Παπουλή, Τσέποβιτς στην επίθεση.

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδα μας στον αγώνα κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού, είδαμε τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο γήπεδο και να ξέρουν τι θέλουν από αυτό, μάλιστα ήταν κι αυτοί που έφτιαξαν την πρώτη καλή φάση στον αγώνα με το δοκάρι του Τσέποβιτς.

Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε το γκολ στο 33ο λεπτό κι από εκείνο το σημείο “έχτισε” το παιχνίδι της πάνω στο προβάδισμα που πήρε, οι γραμμές όλες λειτούργησαν εξαιρετικά, άλλωστε δεν ήταν καθόλου τυχαίο και το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και σε ελάχιστες των περιπτώσεων επέτρεψε της ΑΕΛ να πιστέψει ότι θα μπορούσε να έπαιρνε κάτι θετικό από το παιχνίδι.

Τώρα σε ατομικό επίπεδο δεν θα μπορούσαμε να μην αρχίζαμε την αναφορά μας, με τον “χρυσό” σκόρερ της αναμέτρησης, τον Γιαν Λέτσιακς, ο οποίος έκανε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση, έδειξε ότι εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα είναι εξαιρετικός και στο επιθετικό τρίτο, ενώ φέτος έδειξε και τρεις φόρες με Δόξα, Καραμπάχ και ΑΕΛ τις εκτελεστικές του ικανότητες.

Επίσης κρατάμε την σπουδαία εμφάνιση του Φράνσις Ούζοχο. Για άλλο ένα ματς ο Νιγηριανός ήταν πολύ σταθερός κάτω από τα δοκάρια καιενέπνεε εμπιστοσύνη. Μάλιστα υπήρξαν και κάποιες στιγμές της ΑΕΛ που ο Ουζόχο φώναξε “παρών” και έδειξε την μεγάλη του κλάση.

Σε γενικές γραμμές όλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είτε από την αρχή, είτε αυτοί που πέρασαν ως αλλαγή στο τερέν του Τσιρείου έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και βοήθησαν στα μέγιστα στο να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη που μας εκτόξευσε στην 4η θέση και μας δίνει την ώθηση για την συνέχεια.

Το κυριότερο απ’ όλα είναι ότι η Πρωταθλήτρια είναι εδώ και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς τότε θα μιλάμε για την δυναμική της επιστροφή για την διεκδικήση των κεκτημένων.

Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καϊράτ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League και στην συνέχεια θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ και σίγουρα μαζί με τον “καυτό” όπως έδειξε και ψες στο Τσίρειο κόσμο της θα επιδιώξει να πάρει τα θετικά αποτελέσματα και στα δύο ματς.