Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με Δόξα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Δόξα

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα το οποίο θα γίνει στις 19:00 στο Μακάρειο Στάδιο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου το Γραφείο Τύπου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στο γήπεδο της Πρωτεύουσας έχοντας συνολικά 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Εκτός έμειναν πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Γιούστε, Φαμπιάνο, Κούουλος, Γκόμεθ και ο τιμωρημένος Παπουλής.

Με βάση των δύο τελευταίων απουσιών που πρόεκυψαν από τραυματισμό κι από κάρτες, αναγκαστικά ο Χένινγκ Μπεργκ θα προχωρήσει σε αλλαγές και σε κάποιες διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα του σε σχέση με όσα είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας η οποία γίνεται με αρκετές επιφυλάξεις η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς με τον Ουζόχο κάτω από τα γκολπόστ.

Πιο μπροστά και την αμυντική τετράδα αναμένεται ότι θα απαρτίζουν οι Σέχου, Λέτσιακς, Λανγκ και Χούμποτσαν.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε να παίρνει θέση ο Μπασιρού.ψο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιόρντι Γκόμεθ, μαζί του θα αγωνιστεί ο Ντίσκερουντ και λίγο πιο μπροστα θα πάρει θέση ο Τζιωνής.

Όσον αφορά την γραμμή κρούσης αυτή αναμένεται να απαρτίζεται από τους Μποτεάκ και Λοίζου στα δύο “φτερά” και μοναδικό προωθημένο τον Σέρβο φορ, Μάρκο Τσέποβιτς.

Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Λανγκ, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Σέχου, Μπασίρου, Ντίσκερουντ, Τζιωνής, Λοίζου, Μποτεάκ, Τσέποβιτς