Home TOP NEWS Σοβαρά τώρα; Συζητείται η 26η του μηνός;

Σοβαρά τώρα; Συζητείται η 26η του μηνός;


Ύστερα από ένα τριήμερο, αρκετή σκέψη και συνεχείς διαβουλεύσεις, διαβάζουμε ότι επικρατέστερο σενάριο για την ημερομηνία που θα οριστεί για να συνεχιστεί το παιχνίδι Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η 26η Δεκεμβρίου. Αυτό έγραψε πριν λίγο η ιστορελίδα kerkida.net. Ότι δηλαδή προκρίνεται αυτή η ημερομηνία.

Κι εμείς λέμε πρώτα σε αυτούς που θα πάρουν την απόφαση, ούτε να το σκέφτεστε και ακολούθως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως αν δεχθεί κάτι τέτοιο πηγαίνει ολοταχώς για ξεκάθαρη αυτοχειρία.

Και εξηγούμαστε….

Από την αρχή της σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα η οποία διοχετεύει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες. Τους περισσότερους στις δικές μας Εθνικές μάλιστα. Ένα είναι αυτό.

Δεύτερον. Μέσα στην περίοδο που διανύουμε, αυτό το χρονικό διάστημα δηλαδή, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει να δώσει μέσα σε 17 μέρες πέντε παιχνίδια. Και οι διακοπές των Χριστουγέννων θα είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές της για ξεκούραση ύστερα από πέντε μήνες ασταμάτητων υποχρεώσεων, και με πολύ περισσότερους αγώνες στα πόδια τους από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους των άλλων ομάδων στην Κύπρο.

Αν έρθει λοιπόν η ΚΟΠ και ορίσει τον αγώνα στις 26 του μηνός θα είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ κάτι εξοντωτικό. Θυμίζουμε ότι οι υποχρεώσεις μας επαναρχίζουν στις 3 Ιανουαρίου με τον αγώνα μας στην Πάφο.

Καλούμε ανοικτά την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην συναινέσει σε κάτι τέτοιο. Στο κάτω κάτω, ας ρίξουν όλοι μια ματιά στην προκήρυξη, να αντιληφθούν ότι θα μπορούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει το θέμα στα άκρα και να βγει μάλιστα κερδισμένη και ας πράξουν, αυτοί που καλούνται να αποφασίσουν, το πιο δίκαιο και για τις δύο ομάδες.