Home TOP NEWS Στα δύο χρόνια Μπεργκ, ο Ιανουάριος ήταν πάντα βοηθητικός

Στα δύο χρόνια Μπεργκ, ο Ιανουάριος ήταν πάντα βοηθητικός


Μπαίνουμε σε λίγες μέρες στη δεύτερη μεταγραφική περίοδο. Σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια, επί θητείας Χένινγκ Μπεργκ, είναι η πρώτη φορά που όλοι μας αισθανόμαστε ότι είναι πολύ μεγάλη η ανάγκη για ενίσχυση. Μπορεί να είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες αυτής της περιόδου αφού οι πλείστοι ποδοσφαιριστές δεσμέυονται με συμβόλαιο ωστόσο το πρόσφατο παρελόν μας έχει δείξει πως ευκαίρίες πάντα υπάρχουν, φτάνει να τις εντοπίσεις και βεβαίως να εμφανιστεί με μία καλή διαπραγματευτική ισχύ για να μπορέσεις να πείσεις τους στόχους σου να σε εμπιστευτούν.

Την περίοδο 2019/20 η ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε με το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς στην πρώτη θέση. Έδειχνε πολύ δυνατή ωστόσο κατάφερε να πείσει την Μίντζιλαντ και τον Ακιντόλα να κατηφορήσει στο νησί μας και να ενταχθεί, έστω υπό το καθεστώς του δανεικού, στην ομάδα. Την ίδια χρονιά αποκτήθηκε και ο Παντιλιμόν ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό που άφησε τότε ο Φαμπιάνο ενώ έδωσε επιπλέον επιλογή και ο Μάριος Στυλιανού.

Πέρυσι η ομάδα πραγματοποίησε μόνο μία κίνηση μέσα στον Ιανουάριο και ήταν αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας προς τον τίτλο. Ο Μάρκο Τσέποβιτς άφησε το πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης και την Μπουριράμ και στα 16 παιχνίδια που αγωνίστηκε σημείωσε 8 πολύ σημαντικά τέρματα.

Περιμένουμε όλοι μας ότι και φέτος οι επιλογές που θα γίνουν θα είναι ουσιαστικές και θα δώσουν ώθηση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οπως έγινε και στα δύο προηγούμενα χρόνια όταν ο Χένινγκ Μπεργκ είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις επιλογές τον μήνα Ιανουάριο.