Home TOP NEWS Στην καλύτερη πεντάδα ο Ουζόχο!

Στην καλύτερη πεντάδα ο Ουζόχο!

Ο Φράνσις Ουζόχο επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα τερματοφύλακων για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.


Ο Νιγηριανός κήπερ πραγματοποιήσε πέντε αποκρούσεις στην με την Καραμπάχ και ήταν από τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στο να φύγει η ομάδα μας από το “Τοφίγκ Μπαχράμοφ” με την ισοπαλία απέναντι στους Αζέρους.

Το αναφέραμε ξανά και ξανά ότι, ο Ουζόχο άρχισε να βρίσκει σιγά – σιγά τα πατήματα του και τον καλό του εαυτό σε μια φάση που τον χρειάζεται όσο ποτέ άλλο η ομάδα μας, αφού απουσιάζει ο Φαμπιάνο.

Ο Ουζόχο έκανε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Άρη και πήρε την διάκριση του MvP της αναμέτρησης και τώρα ήρθε αυτή η διάκριση στην παρουσία του στους ομίλους του Conference League.

Σίγουρα είναι διακρίσεις που θα τονώσουν ακόμη περισσότερο τον πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ειδικά τώρα που το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα τον χρειαστεί ακόμη περισσότερο αφού μπαίνει σε μια σειρά με δύσκολους και απαιτητικούς αγώνες.