Home TOP NEWS Θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια με Ασάντε

Θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια με Ασάντε

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ σιγά – σιγά μπαίνουν στην διαδικασία να σκέφτονται την μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.


Ένα από τα “καυτά” κεφάλαια που απασχολούν τόσο την τεχνική ηγεσία, όσο και την ομάδα προγραμματισμού είναι κι αυτό της επανεγγραφή ή όχι του Γκανέζου μεσοεπιθετικού, Ερνέστ Ασάντε.

Για τον Νοβρηγό τεχνικό παραμένει δίλημμα το κατά πόσο πρέπει ή όχι να επανεγγραφεί ο Άσαντε και ίσως ο Μπεργκ να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για τον ποδοσφαιριστή για να πάρει την απόφαση.

Τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή είναι αυτά που επιθυμεί ο προπονητής της ομάδας μας γι’ αυτό και αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο το διάστημα αποχής του ποδοσφαιριστή μας ελέω του τραυματισμού του είναι αρκετά μεγάλο και υπάρχει το ερωτηματικό εάν θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Η επανεγγραφή του ποδοσφαιριστή μπορεί να γίνει μέχρι και την 31η Ιανουαρίου και ίσως αυτό το διάστημα το εκμεταλλευτεί η τεχνική ηγεσία για να αξιολογεί καθημερινά τον Ασάντε για να δει κατά πόσο μπορεί να δώσει βοήθειες στην ομάδα μας.