Home TOP NEWS Το κορυφαίο μας στο πρωτάθλημα με τους δύο στο κέντρο… και άλλα...

Το κορυφαίο μας στο πρωτάθλημα με τους δύο στο κέντρο… και άλλα τρία


Από τη στιγμή που η ενημέρωση λέει… Γκόμεθ αμφίβολος, είναι λογικό οι σκέψεις και το πλάνο του Μπεργκ, να προσανατολίζονται σε δίδυμο στο κέντρο Ντίσκερουντ-Μπασιρού.

Έπαιξαν μαζί κάποιους αγώνες οι δύο. Κορυφαίο παιχνίδι της ομάδας με το συγκεκριμένο δίδυμο στο κέντρο ήταν αυτό κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι. Ήταν πιθανότατα η καλύτερη μας φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Ήταν μαζί οι δύο και στη δύσκολη αλλά εξαιρετικά σημαντική νίκη που πετύχαμε κόντρα στον Απόλλωνα.

Βέβαια ήταν μαζί επίσης και σε δύο παιχνίδια στα οποία η ομάδα δεν απέδωσε και έχασε. Στην απογοητευτική ήττα από την ΠΑΕΕΚ αλλά και στο μετριότατο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ στο οποίο επίσης η ομάδα γνώρισε την ήττα. Βέβαια σήμερα το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτούς τους αγώνες, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της.

Στον λίγο χρόνο που πήρε ο Φουάντ στο ματς με την ΑΕΚ έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση. Από την άλλη ο Μιξ ο οποίος προσαρμόστηκε σε έναν πιο ανασταλτικό ρόλο στα τελευταία παιχνίδια, τα πήγε πάρα πολύ καλά και ενδεχομένως να παίξει κόντρα στη Δόξα στη φυσική του θέση. Δηλαδή στο Νο. 8 με τον Φουάντ δίπλα του.