Home TOP NEWS Το μυαλό στην Πάφο και… στις μεταγραφές!

Το μυαλό στην Πάφο και… στις μεταγραφές!

Σε διπλό ταμπλό το παίζουν αυτό το διάστημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού το μυαλό όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο είναι και στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο κεφάλαιο της μεταγραφικής ενίσχυσης.


Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως είπαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία αφήνουν πίσω την ήττα από τον Αποέλ και επικεντρώνονται στο παιχνίδι με την Πάφο FC, το οποίο θα γίνει στις 5 Ιανουαρίου στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Το ζητούμενο στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είναι μόνο η νίκη και η επάνοδος στις επιτυχίες, έτσι ώστε η ομάδα μας να παραμείνει στην διεκδικήση του τίτλου και παράλληλα να μην μπει σε περιπέτειες, όσον αφορά την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές μας αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους, οι οποίες ωστόσο τελειώνουν την Παρασκευή (31/12) και ουσιαστικά από αύριο άπαντες θα στρωθούν στην δουλειά για το ματς με την Πάφο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι στο “Στέλιος Κυριακίδης” δεν θα έχει μαζί του, τον τιμωρημένο Άνταμ Λανγκ, τους Διεθνείς Αφρικανούς, Μπασίρου, Σέχου και Ουζόχο, τον τραυματία Κούσουλο, ενώ θα αξιολογηθεί η κατάσταση του Γιούστε αν μπόρει να βρίσκεται έστω και στην αποστολή του αγώνα.

Το μεταγραικό κομμάτι…

Τώρα στο μεταγραφικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπεργκ και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγ, Σίμος Ταραπουλούζης εργάζονται πυρετωδώς για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας. Σύμφωνα με τις ανάγκες που φάνηκε να έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα προγραμματισμού αναμένεται ότι, θα προχωρήσει στην απόκτηση μέσου, αλλά και δεκαριού. Η ομάδα προγραμματισμού είναι σε επαφή με κάποιους μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν και εξελίξεις.