Home TOP NEWS Αυξάνονται οι επιλογές…

Αυξάνονται οι επιλογές…


Το 90λεπτο που πήραν χθες Γιούστε και Μποτεάκ και τα 55 αγωνιστικά λεπτά του Ασάντε, φανερώνουν το καλό επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκονται οι τρεις που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ μπορεί πλέον να τους υπολογίζει σοβαρά ενόψει της συνέχειας.

Σε ότι αφορά στην άμυνα, το πρόβλημα που αντιμετώπισε χθες ο Λανγκ τον καθιστά αμφίβολο για την ώρα, για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, ωστόσο υπάρχουν πλέον περισσότερες επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ασάντε χθες χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, έβγαλε διάθεση και ενέργεια στο παιχνίδι, σκόραρε κι ένα γκολ που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και πλέον αναμένεται να αρχίσει να ξαναπαίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ταλαιπωρήθηκε και ο Μποτεάκ τελευταία. Χθες ο Μπεργκ τον άφησε στον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος του και αποτελεί την πλέον σοβαρή επιλογή ενόψει της συνέχειας.

Λύνονται τώρα τα χέρια του Μπεργκ αφού οι επιλογές είναι αυξημένες σε όλες τις θέσεις, την ώρα μάλιστα που αναμένουμε και την ενίσχυση με παίκτες οι οποίοι θα έρθουν για να αποτελέσουν επιλογές… πρώτης γραμμής, ενώ δεν θα αργήσει και η επιστροφή του Μπασιρού από το Κόπα Άφρικα.