Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: «Είναι από τα παιχνίδια που μπορούν να βελτιώσουν τις προοπτικές μας»

Δημητρίου: «Είναι από τα παιχνίδια που μπορούν να βελτιώσουν τις προοπτικές μας»


Μίλησε στη κάμερα της Cablenet πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση. 

Είπε αναλυτικά:

Ένα από τα κλασικά ντέρμπι του πρωταθλήματος. Παιχνίδι που μένει στην ιστορία πάντα. Έτσι αναμένουμε το σημερινό, ένα ματς που θα δώσει συγκινήσεις. Πιστεύουμε ότι θα έχει ρυθμό και συναισθήματα. Για εμάς είναι σημαντικό να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Είμαστε 4 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής πειρόδου και θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό καλύτερη θέση και το σημερινό παιχνίδι είναι από αυτά που είναι ικανά να βελτιώσουμε τις προοπτικές μας ενόψει της συνέχειας. Φτάνει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Για τα μεταγραφικά: Αντιλαμβάνομαι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και του κόσμου όμως δεν σχολιάζουμε κάτι αν δεν επισημοποιηθεί, δεν ολοκληρωθεί κάτι. Εδώ θα είμαστε και θα ενημερώσουμε αν και εφόσον ολοκληρωθούν οι προσπάθειες.

Για τον Ιγιάγι: Είναι στην πατρίδα του με άδεια της ομάδας που έχει να κάνει με ένα χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια του. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είναι γνωστό πως για να προσθέσεις πρέπει να προκύψουν και αποχωρήσουν κάποιοι. Θα δούμε ποιος ή ποιοι ποιοι θα έρθουν και ποιος ή ποιοι θα αποχωρήσουν.