Home TOP NEWS Έχει καλές πιθανότητες ο Μποτεάκ να ξεκινήσει με ΠΑΕΕΚ!

Έχει καλές πιθανότητες ο Μποτεάκ να ξεκινήσει με ΠΑΕΕΚ!

Με όσα είδαμε από τον Μποτεάκ στο παιχνίδι με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου μπορούμε να πούμε ότι, έχει αρκτές και καλές πιθανότητες να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού στο επόμενο ματς που θα είναι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.


Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της ομάδας, ήταν αρκετά ενεργητικός στο χθεσινό πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στον θεσμό του κυπέλλου, είχε τρεξίματα, ενώ ήταν και ο ποδοσφαιριστή που έδωσε την ασίστ στο γκολ που πέτυχε ο Ασάντε με το οποίο άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη.

Σε αυτή την φάση που μπαίνει το πρωτάθλημα και με τα παιχνίδια που απομένουν να μοιάζουν όλα με “τελικοί” είναι πολύ σημαντικό για τον Μπεργκ και τους συνεργάτες του να βρίσκει βοήθειες από ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν το προηγούμενο διάστημα να αγωνιστούν.

Πέραν από τον Μποτεάκ που όλοι ξέρουμε την αξία του και τι μπορεί να προσφέρει, ο Νορβηγός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον Έκτορ Γιούστε που επέστρεψε και έδειξε ότι είναι καλά και πανέτοιμος να βοηθήσει ξανά, αλλά και στον Ασάντε που σιγά – σιγά μπαίνει κι αυτός στην ομάδα και αρχίζει να βρίσκει και πάλι ρυθμό.