Home TOP NEWS H επιστροφή στην Αγία Πετρούπολη η… πιο όμορφη στιγμή του “Χούμπο”!

H επιστροφή στην Αγία Πετρούπολη η… πιο όμορφη στιγμή του “Χούμπο”!

Ο Τόμας Χούμποτσανως ο Wellman Player of the month κλήθηκε να απαντήσει σε ιδιόμορφες ερωτήσεις στο πλαίσιο του Penalty Kick .


Ο Σλοβάκος αμυντικός της ομάδας μας μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το καλύτερο πράγμα που έκανε το καλοκαίρι, με τον ποδοσφαιριστή μας φυσικά να απαντάει για την φοβερή εμπειρία όταν αγωνίστηκε στο EURO 2020.

Μάλιστα ιδιαίτερη στιγμή για τον “Χούμπο” ήταν που αγωνίστηκε στην Αγία Πετρούπολή, εκεί που αγωνίστηκε στο παρελθόν με την φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης από το 2008 μέχρι το 2014 και κατέγραψε 114 παιχνίδια.

Η επιστροφή του Χούμποτσαν στο γήπεδο που αγωνίστηκε για επτά ολόκληρα χρόνια, όπως φάνηκε και μέσα από την απάντηση του στο Penalty Kick ήταν κάτι που τον σημάδεψε το περασμένο καλοκαίρι και θα είναι η στιγμή που θα την κρατάει για αρκετά χρόνια.

Η ερώτηση και η απάντηση του Χούμποτσαν:

Ποιό είναι το καλύτερο πράγμα που έκανες το περασμένο καλοκαίρι; “Πρέπει να πω το EURO που ήταν φοβερή εμπειρία αλλά… για μένα ήταν το ότι έπαιξα στην Αγία Πετρούπολή ήταν ένα νέο στάδιο για εμένα ακόμη και αν έπαιξε εκεί 7 χρόνια. Επέστρεψα εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα μου.”