Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Hμίχρονο: Καλύτερος ο αντίπαλος που προηγείται, ξυπνήσαμε στο τέλος χάνοντας δύο μεγάλες...

Hμίχρονο: Καλύτερος ο αντίπαλος που προηγείται, ξυπνήσαμε στο τέλος χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες


Είχαν πολύ καλή διάθεση στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα. Αμφότερες προσπάθησαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους, ο Απόλλων κράτησε λίγο περισσότερο τη μπάλα και έδειξε να είναι κάπως πιο επιθετικός. Μετά το 10λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να ανεβάζει απόδοση και να ισορροπεί το ρυθμό όμως δώσαμε πολύ χώρο στον αντίπαλο μας και τον περιμεναμε στο δικό μας μισό του γηπέδου.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να έχει την υπεροχή ο Απόλλων σε ότι αφορά στην κατοχή της μπάλας και να σκοράρει ύστερα από λάθος μαρκάρισμα του Κίκο και αυτογκόλ του Χούμποτσαν στο 26ο λεπτό.

Αντιδράσαμε στη συνέχεια, επιτεθήκαμε και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο τελευταίο πεντάλεπτο χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Τζιωνή και Ντίσκερουντ.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη τελική προσπάθεια ήταν για τον Απόλλωνα με τον Σπόλιαριτς στο 8ο λεπτό. Ο Σπόλιαριτς πήρε πάσα από τον Νταμπό έξω από την περιοχή, έκανε σουτ το οποίο έφυγε πολύ ψηλά.

Στο 17’ κερδίσαμε φάουλ πλάγια δεξιά κοντά στην αντίπαλη περιοχή, εκτέλεσε απευθείας ο Γκόμεθ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ένα σουτ στο 24ο λεπτό έκανε ο Λέτσιακς έξω από την περιοχή με το δεξία, ο Μαυρίας έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 26ο λεπτό ο Νταμπό απέφυγε τον Κίκο από αριστερά, μπήκε στην περιοχή μας πλάγια, έκανε γύρισμα προς τα πίσω, ο Χούμποτσαν έκανε προβολή άγγιξε τη μπάλα που πήγε στα δίκτυα.

Σουτ του Ίλιεφ στο 35ο λεπτό ήταν πολύ άστοχο.

Στο 40ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε στον Μιξ στην περιοχή, ο Αμερικανός ντρίμπλαρε και βρέθηκε απέναντι στον Γιοβάνοβιτς, σούταρε χαμηλά όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε σε κόνρερ.

Στο 41ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε κάθετα στον Τζιωνής στην περιοχή, αυτός έκανε πλασέ όμως δεν βρήκε στόχο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζράντι έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ήταν όμως άστοχο.