Home TOP NEWS Η ανασφάλεια του Μπεργκ, η ευθύνη της διοίκησης και η απόλυτη μεταγραφική...

Η ανασφάλεια του Μπεργκ, η ευθύνη της διοίκησης και η απόλυτη μεταγραφική παράνοια


Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να γίνει χθες βράδυ ο Ανδρέας Δημητρίου σε ότι αφορά στη διαδικασία που, υποτίθεται, είναι σε εξέλιξη για την εξέυρεση παικτών για να αποτελέσουν μεταγραφές σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την ομάδα.

Εκπροσωπώντας τη διοίκηση ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας ανέφερε ότι, ακόμα είναι όλοι στην αναμονή για τις προτάσεις του προπονητή που θα αφορούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι πως δεν υπήρξε κάποιος αυστηρός περιορισμός σε ότι αφορά στην οικονομική πτηχή και δόθηκε στον Μπεργκ η ευελιξία να κινηθεί για να την ενισχύση.

Παρόλα ταύτα ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό μπροστά στη διοίκηση για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές. Εμείς παρακολουθούμε και κάνουμε προσπάθεια να ερμηνεύσουμε αυτό που συμβαίνει και μόνο μία εξήγηση μπορούμε να δώσουμε. Αναγνωρίζουμε ότι, όταν ο Μπεργκ μας λέει πως θα αφιχθεί παίκτης μόνο αν είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, το εννοεί. Το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι πως ο Νορβηγός νιώθει μεγάλη ανασφάλεια στο να αποφασίσει για τις επόμενες μεταγραφές, φοβούμενος ότι δεν θα του βγουν. Και σε μία τέτοια περίπτωση η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική του, αφού πλέον, μετά και την απομάκρυνση Λάρκου, το βάρος πέφτει εξολοκλήρου σε αυτόν.

Είναι παρανοϊκό αυτό που γίνεται σήμερα στην ομάδα. Την ώρα που όλες οι ομάδες τρέχουν να καλύψουν κενά μέσα από τη μεταγραφική περίοδο, η δική μας κωλυσιεργεί.

Ευθύνη έχει σαφώς και η διοίκηση. Πλησιάζουμε στην συμπλήρωση της τρίτης βδομάδας από την ημέρα που άνοιξε το μεταγραφικό παράθυρο και πλέον γίνεται εμφανές πως δεν έχει μπει καμία πίεση στον προπονητή για να κινηθεί σε αυτό το κομμάτι.