Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ έσπειρε πριν χρόνια και ήρθε η στιγμή να δρέψει καρπούς

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έσπειρε πριν χρόνια και ήρθε η στιγμή να δρέψει καρπούς


Μόνο περηφάνια μπορούμενα νιώθουμε βλέποντας ένα δικό μας παιδί να ανοίγει τα φτερά του και τους ορίζοντες τους. Παράλληλα η μετακίνηση του Μαρίνου Τζιωνή στην Αμερική αποτελεί μεγάλη δικαίωση για τη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες μας και την ίδια στιγμή η τεράστια οικονομική επένδυση που γίνεται σε αυτό το κομμάτι άρχισε να δίνει πίσω στην ομάδα.

Ήταν πρωτεύον στόχος από την ημέρα έλευσης του Στάυρου Παπασταύρου στην ομάδα. Να μπορέσει δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ να δημιουργήσει τους δικούς της μελλοντικούς αστέρες και να μπορεί να βασιστεί σε αυτούς. Όπερ και εγένετο. Η παρουσία του Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο ήταν κάτι περισσότερο από βοηθητική.

Δεν είναι μόνο ο Μαρίνος. Θυμίζουμε την πρόταση εκατομμυρίων που είχε στα χέρια της η ομάδα για τον Λοϊζου το περασμένο καλοκαίρι και θεωρούμε πως δεν θα αργήσει και αυτό το παιδί να φύγει για άλλες πολιτείες.

Ο Ανδρόνικος είναι πλέον βασικότατο στέλεχος της πρώτης ομάδας. Ο Χάμπος παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος και είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει σύντομα κι αυτός ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής.

Ασημένος, Χρίστου, Σάββα, Βενιζέλου, Ζευκής είναι παιδιά που ήδη έχουμε παρακολουθήσει να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι κι άλλοι που βρίσκονται σήμερα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας και περιμένουν την ευκαιρία τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλέον δημιουργήσει το δικό της μέλλον το οποίο προδιαγράφεται ευοίωνο τόσο από αγωνιστικής πλευράς αλλά και από οικονομικής αφού άρχισε ήδη να δημιουργεί τα δικά της «χρυσά» περιουσιακά στοιχεία.