Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Δύο γκολ και ισοπαλία σε ένα ματς που μπορούμε το πάρουμε

Ημίχρονο: Δύο γκολ και ισοπαλία σε ένα ματς που μπορούμε το πάρουμε


Έβγαλε περισσότερη ενέργεια στα πρώτα λεπτά του παιχνδιού η Ανόρθωση αν και την πρώτη καλή προϋπόθεση είχαμε εμείς με ένα ανέβασμε του Λοϊζου. Από το πεντάλεπτο και μετά αρχίσαμε να γινόμαστε πιο απαιτητικοί μεταφέροντας τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ήταν ανοικτό το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται στο γήπεδο με επιθετικό προσανατολισμό.

Βγάλαμε πίεση ψηλά με τους Τσέποβιτς και Κακουλλή ενώ στην επίθεση κάναμε τα ανεβάσματα μας από τα δύο άκρα. Γκόμεθ και Μιξ δεν μπήκαν ιδιαίτερα στη δημιουργία.

Το εκπληκτικό γκολ του Λέτσιακς στο 25’ έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Από κει και πέρα έδειχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως και γενικότερα στο πρώτο 45λεπτο, να είναι πιο επικίνδυνη στην επίθεση από την αντίπαλο της.

Ήταν όμως η Ανόρθωση η ομάδα που βρήκε απάντηση στο γκολ του Λέτσιακς.

Γίνεται ένα πολύ καλό παιχνίδι στο «Παπαδόπουλος», η ομάδα μπορεί να φύγει με τρίποντο αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος.  Θα χρειαστεί περισσότερη συγκέντρση στην άμυνα και αποτελεσματικότητα μπροστά για να μπορέσουμε να μετατρέψουμε σε ευκαιρίες τις προϋποθέσεις που θα δημοιουργήσουμε και να σκοράρουμε.

 

Α’ Ημίχρονο

Στο 5ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ από την Ανόρθωση, η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε στον Χουσμπάουερ που σούταρε όμως η μπάλα κτύπησε σε αμυνόμενο και απομακρύνθηκε.

Στο 6ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μποτεάκ σέντραρε στην περιοχή, ο Τσέποβιτς κατέβασε  για τον Λοϊζου που σούταρε άστοχα από πολύ κοντά.

Στο 25ο λεπτο ο Λέτσιακς εξαπέλυσε έναν κεραυνό από τα 25 μέτρα για να βάλει ένα εκπληκτικό γκολ και να μας δώσει προβάδισμα.  

Στο 33ο λεπτό βήκε μπαλιά στην περιοχή μας με τον Αραγιούρι να κάνει άστοχη κεφαλιά.

Στο 36ο λεπτό ο Ουάρντα βρήκε χώρο από αριστερά, είδε τον Κορέια και του έδωσε κάθετη πάσα, αυτός έβγαλε μπαλιά στον Βερχόβετς  που κινήθηκε στην καρδιά της άμυνας μας και με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο 42ο λεπτό ο Κακουλλής βρέθηκε σε θέση για σουτ, το επιχείρησε όμως ο Λόρια ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 43ο λεπτό ο Αμπαρτζουμιάν έδωσε στον Καλτσά που βρέθηλκε μόνος στην περιοχή μας από πλάγια θέση, ήταν με πλάτη, γύρισε σούταρε άστοχα.