Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Καλή διάθεση και ένα γκολ σε ένα ματς που κυλάει χωρίς...

Ημίχρονο: Καλή διάθεση και ένα γκολ σε ένα ματς που κυλάει χωρίς προβλήματα


Είναι εμφανής η ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον αγωνιστικό χώρο. Φτιάξαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όχι πολλές, με τη διάθεση που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας να είναι καλή.

Δεν απειληθήκαμε καθόλου στο πρώτο 45λεπτο ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Ασάντε σκόραρε ξανά ύστερα από 11 μήνες. Παίρνουν χρόνο επίσης οι Μποτεάκ και Γιούστε με τον πρώτο να έχει αρκετά τρεξίματα και τον δεύτερο να δείχνει ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Πρέπει να σκοράρουμε ξανά για να τελειώσουμε από απόψε την υποθεση πρόκριση.

Οι φάσεις του Α’ Ημιχρόνου

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στα πρώτα δευτερόλεπτα όταν ο Λέτσιακς έκανε πλασέ στην εστία από πλάγια αριστερά και δύσκολα ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Χαραλάμπου, ο Κακουλλής έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 5ο λεπτό ο Παναγιώτου έδωσε ωραία κάθετη στον Κακουλλή που τελείωσε με μία τη φάση όμως η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία.

Στο 14ο λεπτό έγινε κλέψιμο μπροστά στην αντίπαλη περιοχή, πήρε μπάλα ο Μποτεάκ ο οποίος γύρισε και ανέβηκε λίγο, είδε την κίνηση δίπλα του Ασάντε, του έδωσε την πάσα και αυτός με πλασέ σκόραρε εύκολα.

Ένα σουτ από τον Μποτεάκ στο 16ο λεπτό πήγε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 25ο λεπτό βγήκε σέντρα από τον Λέτσιακς, ο Κακουλλής έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ένα μακρινό σουτ από τον Χαραλάμπους στο 36ο λεπτό έφυγε πολύ ψηλά.

Η πρώτη τελική για την Ξυλοτύμπου ήρθε στο 41ο λεπτό με ένα σουτ έξω από την περιοχή από τον Κάστρο το οποίο απέκρουσε ο Παναγή.