Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Μηδέν η ΟΜΟΝΟΙΑ, σκόραρε ο Βαλακάρι για την Πάφο που παίζει...

Ημίχρονο: Μηδέν η ΟΜΟΝΟΙΑ, σκόραρε ο Βαλακάρι για την Πάφο που παίζει με 10


Έδειξε να μπαίνει καλά στο γήπεδο η ομάδα, κράτησε μπαλα και με διάθεση να επιτεθεί από το ξεκίνημα. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο η Πάφος άρχισε να ανεβάζει κι αυτή το ρυθμό της και να κρατάει περισσότερο μπάλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την εδαφική υπεροχή όμως ήταν η Πάφος αυτή που σκόραρε πρώτη. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δείξαμε αδυναμία να αντιδράσουμε. Δεν μπορέσαμε σε καμία περίπτωση να οργανωθούμε και να βγάλουμε αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες. Αντίθετα ήταν η Πάφος η ομάδα που έδειχνε πιο επικίνδυνη όταν ανέβαινε μπροστά.

Από το 39ο λεπτό η Πάφος παίζει με 10 παίκτες λόγω αποβλής του Κβίντα με απευθείας κόκκινη.  Στα λεπτά που είχαν μείνει για το τέλος του ημιχρόνου δεν φτιάξαμε κάτι μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

Αναμένεται ότι θα προσηλωθεί εξολοκλήρου στην άμυνα της η Πάφος και πρέπει να πιέσουμε έντονα για την ανατροπή.

Πάντως η παρουσία της ομάδας στο πρώτο 45λεπτο δεν ήταν καθόλου καλή και ακόμα και με αυτά τα δεδομένα θα χρειαστεί να αλλάξει πλήρως η εικόνα μας για να τα καταφέρουμε.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 1ο λεπτό. Ο Ιγιάγι σέντραρε από αριστερά, ο Κακουλλής έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 4ο λεπτό ο Φουρ έκανε με δύναμη σουτ από απόσταση αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση χαμηλά στη γωνία του.

Η πιο καλή στιγμή ήρθε στο 16ο λεπτό όταν ο Μιξ έδωσε κάθετα στον Παπουλή, αυτός σούταρε συρτά με δύναμη αναγκάζονταες τον Ρούντγκο να αποκρούσει ασταθώς, ήρθε από πίσω για να τελειώσει τη φάση ο Ιγιάγι με πλασέ από πολύ πλάγια όμως έβαλε την κόντρα αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 19ο λεπτό η Πάφος σκόραρε με τον Βαλακάρι. Ο Λοϊζου έχασε το μαρκάρισμα του Ζάιρο ο οποίος βρήκε πάσα στον Βαλακάρι που σούταρε εύστοχα στη δεξιά γωνία του Φαμπιάνο για να κάνει το 1-0.

Στο 37ο λεπτό άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα στον αγώνα όταν Κβίντα μάρκαρε αντικανονικά τον Κακουλλή ο οποίος αν περνούσε θα έβγαινε μόνος απέναντι στον Ρούτκο και ο Γιώργος Νικολάου απέβαλε τον αμυντικό των γηπεδούχων.

Στο 39ο λεπτό ο Αμπντουσαλάμοφ έκανε με δύναμη σουτ το οποίο δυσκόλεψε τον Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε ασταθώς.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κίκο στις καθυστερήσεις.