Home TOP NEWS Κέρδισαν τις εντυπώσεις και… το χειροκρότημα!

Κέρδισαν τις εντυπώσεις και… το χειροκρότημα!


Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο Ανδρέας Ασημένος ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Χένινγκ Μπεργκ να αντικατέστησαν τους Γιόρντι Γκόμεθ και Μιξ Ντίσκερουντ.

Οι δύο νεαροί της ομάδας μας αντικατέστησαν επάξια τους Γκόμεθ και Ντίσκερουντ, τα πήγαν περίφημα με την συνολική τους απόδοση να είναι εξαιρετική και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είναι ποδοσφαιριστές που όποτε κληθούν μπορούν να προσφέρουν, όπως έπραξαν και σε παιχνίδι της Ευρώπης.

Αγωνίστηκαν με τσαμπουκά, πάθος και έκαναν δικό τους το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και σε αρκετές των περιπτώσεων δεν επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου να κάνουν το παιχνίδι τους και να δημιουργήσουν ρήγματα από τον άξονα προς την περιοχή του Φαμπιάνο.

Ήταν μια εμφάνιση από τον Χαραλάμπους και τον Ασημένο που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το χειροκρότημα από τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο από εδώ και πέρα θα πρέπει να σκύψουν κεφάλι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, έτσι ώστε όταν τους ζητηθεί ξανά από τον Μπεργκ να αγωνιστούν να παρουσιάσουν το ίδιο και γιατί όχι ακόμη καλύτερο πρόσωπο.