Home SPORTS NEWS Le Parisien: «Οι επαφές του Ποκετίνο με την Γιουνάιτεντ συνεχίζονται»

Le Parisien: «Οι επαφές του Ποκετίνο με την Γιουνάιτεντ συνεχίζονται»


Σε επαφές με την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαουρίσιο Ποκετίνο συνεχίζουν να είναι σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες όπως όλα δείχνουν δεν σταμάτησαν ποτέ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «La Parisien», ο Αργεντινός τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων που εξετάζουν οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» για την επόμενη μέρα, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει χάσει τα αποδυτήρια με συνέπεια η κρίση που υπάρχει στα αποδυτήρια να κορυφώνεται.

Ο προπονητής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας φέρεται να είναι αυτός που έχει κερδίσει έδαφος, έναντι του Έρικ Τεν Χαγκ, με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ να «κλείνει» περισσότερο προς αυτόν.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ποκετίνο μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο ίδιος έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το 2023 και αναζητά τρόπο προκειμένου να απεμπλακεί από την γαλλική ομάδα.