Home TOP NEWS Match Report: Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική η νίκη μας

Match Report: Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική η νίκη μας


Το ζητούμενο ήρθε δύσκολα απόψε κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Η μετριότατη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ευτυχώς δεν είχε συνέχεια και στο δεύτερο μέρος με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβάζει την απόδοση της, να βρίσκει γκολ με τον Κακουλλή και παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος μας είχε την απάντηση, η επιστροφή του Τσέποβιτς στα τέρματα μας έδωσε τη νίκη.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος ο Χένινγκ Μπεργκ από όσα είδε απόψε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά μόνο από το γεγονός ότι καταφέραμε να φύγουμε από το γήπεδο με το ζητούμενο.

Προσπαθούσε να πιάσει ρυθμό η ομάδα στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού. Δεν μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε στα πρώτα λεπτά αφού η ΠΑΕΕΚ έκλεισε σωστά τους χώρους και κατάφερε να μας περιορίσει.

Δημιουργήσαμε μεν κάποιες καλές προϋποθέσεις τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες για γκολ.

Είχαμε την εδαφική υπεροχή σε όλο το παιχνίδι όμως η αργή και προβλεπτή μας ανάπτυξη έκανε σχετικά εύκολο το έργο των αντιπάλων σε ότι αφορά στην αναχαίτηση των επιθέσεων μας. Χαρακτηριστικό αυτού το γεγονός ότι, μέχρι το 42ο λεπτό, δεν καταγράφηκε από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτε μία τελική προσπάθεια.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μιξ ήταν ότι καλύτερο στο τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο και μπορέσαμε να σκοράρουμε τα δύο γκολ που ανεβάζουν τη βαθμολογική μας συγκομιδή αλλά και τη θέση μας στον πίνακα.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι του Σαββάτου στο «Παπασόπουλος»

Α’ ημίχρονο

Στο 14ο λεπτό ο Μπάμπιτς έκανε την πρώτη τελική στο παιχνίδι με ένα σουτ από πλάγια θέση το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Στο 18ο λεπτό δημιουργήθηκαν εξαιρετικές προϋποθέσεις για την ομάδα, ο Λοϊζου πήρε στην αντίπαλη περιοχή, καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση, αποφάσισε στο τέλος να πασάρει με τακουνάκι στον Ασάντε και η ευκαιρία έκανε φτερά.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Καπαρτής έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Στο 27ο λεπτό ο Νάντο έκανε ένα άστοχο σουτ από μακριά.

Στο 42ο λεπτό χάσαμε απίστευτη ευκαιρία. Ο Μποτεάκ εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Μιξ με τακουνάκι πήγε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίκτυα με ύψος όμως πάνω στη γραμμή πρόλαβε να διώξει αμυντικός της ΠΑΕΕΚ.

 B’ Ημίχρονο

Απέσυρε τον Ασάντε και έβαλε στη θέση του τον Τσέποβιτς ο Μπεργκ

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για την ΠΑΕΕΚ όταν ο Μπάμπιτς έγινε κατοχος στην περιοχή μας από πλάγια θέση, έκανε κάποιες προσποιήσεις, σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 51ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε σουτ από μακριά όμως η μπάλα έφυγε απελπιστικά έξω.

Στο 55ο λεπτό ο Κακουλλής εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της ΠΑΕΕΚ, πήρε μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή, έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ και έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Πρόζεκ.

Ούτε ένα λεπτό δεν διήρκησε το προβάδισμα μας αφού με τη σέντρα η ΠΑΕΕΚ βγήκε μπροστά, ο Νάντο πήρε πάσα από δεξιά και με προβολή σκόραρε για το 1-1.

Στο 60ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Κακουλλής έπιασε την κεφαλιά ομως ήταν αδύναμη και πήγε στα χέρια του Πρόζεκ.

Στο 62ο λεπτό ο Κακουλλής έχασε απίστευτη ευκαιρία. Ο Μποτεάκ δέχθηκε μπαλιά στην περιοχή, κατέβασε πλάγια με το στήθος, σέντραρε στον Κακουλλή ο οποίος μπροστά στο άδειο τέρμα έκανε κεφαλιά άουτ.

Στο 67ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Γιούστε πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους, κέρδισε την κεφαλιά μπροστά στο αντίπαλο τέρμα όμως δεν ευστόχησε.

Στο 70ο λεπτό ο Μποτεάκ σέντραρε για τον Κακουλλή στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά ο Ανδρόνικος όμως η μπάλα έφυγε για λίγο έξω.

Στο 75ο Μιξ πήρε πάσα από πλάγιο, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έκανε σουτ από δύσκολο σημείο, η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο έξω.

Στο 76ο λεπτό ο Βαρέλα έβγαλε την ΠΑΕΕΚ στην αντεπίθεση, πήρε μπάλα ο Αριστοτέλους που σέντραρε, έγινε κεφαλιά, ο Φαμπιάνο παρακολουθούσε τη μπάλα που έφυγε λίγο έξω.

Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε στο 79ο λεπτό με τον Τσέποβιτς. Ο Μποτεάκ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάρκο Τσέποβιτς βρέθηκε αφύλακτος και χωρίς δυσκολία έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 87’ ο Χαραλάμπους πήρε τη θέση του Κακουλλή.