Home TOP NEWS Match Report: Η 7η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε στο Τσίρειο

Match Report: Η 7η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε στο Τσίρειο


Η προσπάθεια που έκανε απόψε η ομάδα στο Τσίρειο δεν ήταν αρκετή. Η ήττα από τον Απόλλωνα με 2-0 βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες είχαμε για να επαναλάβουμε τον περσινό θρίαμβο της κατάκτησης του τίτλου. Η 7η ήττα στο πρωτάθλημα έμελλε να καταγραφεί στη Λεμεσό ύστερα από μία εμφάνιση που δεν μας έδινε το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι περισσότερο.

Είχαμε κάποιες φάσεις στο παιχνίδι για να σκοράρουμε όμως σε γενικές γραμμές τη νίκη πήρε η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αν και υπήρξαν κάποια διαστήματα που πιέσαμε και βγάλαμε λίγη περισσότερη ενέργεια. Δυστυχώς η ανάκαμψη στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήρθε ποτέ και η θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα είναι αντιπροσωπευτική της εικόνας μας η οποία είναι, ομολογουμένως σταθερά μέτρια.

Ο Χούμποτσαν αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Καταγράφεται η επιστροφή του Ασάντε ύστερα από την πολύμηνη αποχή του.

Αυτό που μένει σήμερα για να παλέψουμε είναι η είσοδος μας στην πρώτη εξάδα και κακά τα ψέματα οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας.

Στο 26ο λεπτό ο Χούμποτσαν με αυτογκολ έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα. Χάσαμε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποιες καλές στιγμές όμως ήταν ο Απόλλων αυτός που σκόραρε ξανά ύστερα από λάθος του Λέτσιακς στο 63ο λεπτό.

Οπισθοχώρησε στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων, βγήκαμε μπροστά για να μειώσουμε όμως το πρόβλημα της δημιουργίας και του σκοραρίσματος εμφανίστηκε και σε αυτόν τον αγώνα και φυσιολογικά ήρθε η ήττα.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη τελική προσπάθεια ήταν για τον Απόλλωνα με τον Σπόλιαριτς στο 8ο λεπτό. Ο Σπόλιαριτς πήρε πάσα από τον Νταμπό έξω από την περιοχή, έκανε σουτ το οποίο έφυγε πολύ ψηλά.

Στο 17’ κερδίσαμε φάουλ πλάγια δεξιά κοντά στην αντίπαλη περιοχή, εκτέλεσε απευθείας ο Γκόμεθ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Ένα σουτ στο 24ο λεπτό έκανε ο Λέτσιακς έξω από την περιοχή με το δεξία, ο Μαυρίας έβαλε την προβολή και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 26ο λεπτό ο Νταμπό απέφυγε τον Κίκο από αριστερά, μπήκε στην περιοχή μας πλάγια, έκανε γύρισμα προς τα πίσω, ο Χούμποτσαν έκανε προβολή άγγιξε τη μπάλα που πήγε στα δίκτυα.

Σουτ του Ίλιεφ στο 35ο λεπτό ήταν πολύ άστοχο.

Στο 40ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε στον Μιξ στην περιοχή, ο Αμερικανός ντρίμπλαρε και βρέθηκε απέναντι στον Γιοβάνοβιτς, σούταρε χαμηλά όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε σε κόνρερ.

Στο 41ο λεπτό ο Λοϊζου έδωσε κάθετα στον Τζιωνής στην περιοχή, αυτός έκανε πλασέ όμως δεν βρήκε στόχο χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζράντι έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ήταν όμως άστοχο.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για τον Απόλλωνα με το ξεκίνημα. Ο Ζράντι πάτησε στον Μαυρία που έκανε σέντρα χαμηλα από δεξιά, πετάχτηκε ο Φαμπιάνο προ του Γιάνκα ο οποίος αν έκανε την προβολή θα είχε σκοράρει.

Ο Γκόμεθ κέρδισε φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή στο 56ο λεπτό, το εκτέλεσε ο Τζιωνής με σέντρα όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 60ο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσέποβιτς. Πήρε κάθετα από τον Μιξ, ήταν μπροστά στον Γιοβάνοβιτς πλάγια, σούταρε όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 63ο λεπτό ο Λέτσιακς έκανε λανθασμένο γύρισμα προς τα πίσω, ακολούθησε τη φάση ο Γιάνκα, έπεσε στα πόδια του ο Φαμπιάνο για να διώξει, έβαλε την κόντρα ο επιθετικός του Απόλλωνα που τον ευνόησε και βρέθηκε απέναντι σε κενό τέρμα για να σκοράρει εύκολα.

Στο 67’ ο Ίλιεφ έκανε με δύναμη σουτ συρτό το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 73ο λεπτό ο Απόλλων έβγαλε με ταχύτητα αντεπίθεση με τον Ίλιεφ που έφτασε πλάγια έξω από την περιοχή μας, σέντραρε χαμηλά όμως ο Φαμπιάνο πρόλαβε να αρπάξει την μπάλα πριν ο επιθετικός του Απόλλωνα σκοράρει.

Μποτεάκ και Κακουλλής βγήκαν στο 74ο λεπτό για να μπουν οι Ασάντε και Μποτεάκ.

Στο 78ο λεπτό ο Λέτσιακς σέντραρε προς το μέρος του Τζιωνή στην περιοχή όμως ο Γιοβάνοβιτς κατάλαβε, έπεσε και μάζεψε.

Στο 86ο λεπτό μπήκε ο Ψάλτης στη θέση του Τσέποβιτς.

Στο 87ο λεπτό ο Κίκο βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το έκανε όμως ήταν για λίγο άστοχο.

Στο 92ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ψάλτης έβαλε το πόδι για να σκοράρει όμως ο Γιοβάνοβιτς έκανε απίστευτη απόκρουση.