Home TOP NEWS Match Report: Βαθμός στις καθυστερήσεις… με χίλια ζόρια

Match Report: Βαθμός στις καθυστερήσεις… με χίλια ζόρια


Σώσαμε τον έναν βαθμό στο «Στέλιος Κυριακίδης» απόψε με το γκολ του Γκόμεθ στις καθυστερήσεις. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι αφού η εμφάνιση της ομάδας ήταν καλή μόνο για ένα δεκάλετπο στο δεύτερο ημίχρονο και με την Πάφο να αγωνίζεται για 50 λεπτά με 10 παίκτες.

Διατηρήθηκε η διαφορά του ενός βαθμού από την Πάφο, ανεβήκαμε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με τα πλείστα παιχνίδια της αγωνιστικής να εκκρεμούν.

Όταν σε ενενήντα λεπτά έχεις μονάχα ένα καλό δεκάλεπτο στο παιχνίδι, όταν η αντίπαλος σου προηγείται και παίζει για ένα και πλέον ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και εσύ δεν καταφέρνεις να φύγεις νικητής, τότε δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις από το φετινό πρωτάθλημα.

Η απώλεια άλλων δύο βαθμών απόψε μάλλον οριστικοποιεί την απώλεια του τίτλου που κατέχουμε ενώ η έξοδος στην Ευρώπη, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα είναι επιτυχία.

Μπήκε καλά στο γήπεδο η ομάδα, κράτησε μπαλα και έδειξε διάθεση να επιτεθεί από το ξεκίνημα. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο η Πάφος άρχισε να ανεβάζει κι αυτή το ρυθμό της και να κρατάει περισσότερο μπάλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε την εδαφική υπεροχή όμως ήταν η Πάφος αυτή που σκόραρε πρώτη. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δείξαμε αδυναμία να αντιδράσουμε. Δεν μπορέσαμε σε καμία περίπτωση να οργανωθούμε και να βγάλουμε αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες. Αντίθετα ήταν η Πάφος η ομάδα που έδειχνε πιο επικίνδυνη όταν ανέβαινε μπροστά.

Από το 39ο λεπτό η Πάφος έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβλής του Κβίντα με απευθείας κόκκινη.  Στα λεπτά που είχαν μείνει για το τέλος του ημιχρόνου δεν φτιάξαμε κάτι μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε μετά το 70ο λεπτό όμως το μόνο που καταφέραμε ήταν να ισοφαρίσουμε.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 1ο λεπτό. Ο Ιγιάγι σέντραρε από αριστερά, ο Κακουλλής έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 4ο λεπτό ο Φουρ έκανε με δύναμη σουτ από απόσταση αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση χαμηλά στη γωνία του.

Η πιο καλή στιγμή ήρθε στο 16ο λεπτό όταν ο Μιξ έδωσε κάθετα στον Παπουλή, αυτός σούταρε συρτά με δύναμη αναγκάζονταες τον Ρούντγκο να αποκρούσει ασταθώς, ήρθε από πίσω για να τελειώσει τη φάση ο Ιγιάγι με πλασέ από πολύ πλάγια όμως έβαλε την κόντρα αμυντικός και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 19ο λεπτό η Πάφος σκόραρε με τον Βαλακάρι. Ο Λοϊζου έχασε το μαρκάρισμα του Ζάιρο ο οποίος βρήκε πάσα στον Βαλακάρι που σούταρε εύστοχα στη δεξιά γωνία του Φαμπιάνο για να κάνει το 1-0.

Στο 37ο λεπτό άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα στον αγώνα όταν Κβίντα μάρκαρε αντικανονικά τον Κακουλλή ο οποίος αν περνούσε θα έβγαινε μόνος απέναντι στον Ρούτκο και ο Γιώργος Νικολάου απέβαλε τον αμυντικό των γηπεδούχων.

Στο 39ο λεπτό ο Αμπντουσαλάμοφ έκανε με δύναμη σουτ το οποίο δυσκόλεψε τον Φαμπιάνο ο οποίος απέκρουσε ασταθώς.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Κίκο στις καθυστερήσεις.

 

Β’ Ημίχρονο

Ένα σουτ του Φουρ στο 48ο λεπτό κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Στι 49ο λεπτό ο Φουρ έκανε σουτ ελεύθερος από το ύψος της περιοχής μας το οποίο έφυγε έξω.

Στο 52ο λεπτό ο Παπουλής εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, έδιωξε ασταθώς ο Ρούντκο όμως ο Παναγιώτου δεν μπόρεσε από κοντά να πλασάρει στην εστία.

Στο 56ο λεπτό ο Μιξ βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το επιχείρησε όμως η πμάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 65ο λεπτό ο Παναγιώτου έσκαψε τη μπάλα και βρήκε τον Κακουλλή στην περιοχή, αυτός έκανε κεφαλιά πάνω στον Ρούτκο.

Στο 66ο λεπτό ο Ιγιάγι έκανε με δύναμη σουτ μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ασταθώς ο Ρούτκο, ήρθε ο Παπουλής για να σκοράρει από πίσω όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Στο 67 ο Λοϊζου έκανε ωραία κίνηση από δεξιά, βρήκε με ωραία πάσα τον Κακουλλή  ο οποίος με τακουνάκι πήγε να σκοράρει όμως απέκρουσε ο Ρούτκο.

Στο 70ο λεπτό ο Κίκο έκανε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήγαινε μέσα όμως ο Ρούτκο απέκρουσε δύσκολα  σε κόρνερ.

Στο 71ο λεπτό χάθηκε άλλη μία ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν εκτελέστηκε κόρνερ, ο Ρούτκο δεν άρπαξε τη μπάλα στον αέρα, ο Ιγιάγι έκανε κεφαλιά προς τα πίσω στο δεύτερο δοκάρι, ο Ππαουλής σούταρε μπροστά στο τέρμα όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

Στο 72ο λεπτό ο Λέτσιακς σέντραρε χαμηλά από αριστερά, ο Κακουλής πετάχτηκε στην πορεία της μπαλα πλάσαρε όμως έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του αμυντικός.

Στο 75ο λεπτό ο Ιγιάγι έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή απελπιστικά έξω.

Στο 77ο λεπτό ο Μπεργκ έβγαλε τον Ιγιάγι και έβαλε τον Ζαχαρίου.

Στο 84ο λεπτό ο Ζαχαρίου βγήκε από το γήπεδο και μπήκε στη θέση του ο Ανδρέας Σάββα.

Στις καθυστερήσεις ο Γκόμεθ σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κίκο.