Home TOP NEWS Με Ευρώπη ή χωρίς οι στόχοι δεν αλλάζουν, ούτε «παίζεται» η επιβίωση...

Με Ευρώπη ή χωρίς οι στόχοι δεν αλλάζουν, ούτε «παίζεται» η επιβίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, η παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη είναι βοηθητική. Ωστόσο ότι κι αν συμβαίνει οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος Στάυρος Παπασταύρου σε ερώτηση για το πως θα διαχειριστεί ενδεχόμενη μη είσοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Ευρώπη.

«Όπως έγινε τον πρώτο χρόνο αλλά και τον δεύτερο, δεν γνωρίζαμε αν θα είμαστε στην Ευρώπη. Στην προετοιμασία που γίνεται και στον ο πρόγραμματισμός πριν τη σεζόν, ξέρουμε πως για να μην χάσουμε λεφτά πρέπει να πάμε ομίλους. Εμείς ξεκινούμε κάθε καλοκαίρι, κάθε νέα σεζόν με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να βάλω περισσότερα λεφτά απ’ ότι ήδη έβαλα. Δεν σταματά ποτέ όμως να είναι στόχος μας ο πρωταθλητρισμός και η Ευρώπη κάθε χρόνο». 

Ο κυριότερος στόχος του προέδρου Παπασταύρου είναι διατηρείται ο σωστός τρόπος λειτουργίας στην ομάδα. Ετσι κι αλλιώς ο μόνος που ζημιώνει οικονομικά σε ενδεχόμενη αποτυχία είναι ο ίδιος. Ανέφερε μάλιστα ότι ήδη είναι μείον 18 εκατομμύρια από την ημέρα που ανέλαβε.

Οπότε μέσα από την τοποθέτηση του γίνεται αντιληπτό πως η ομάδα μας δεν «παίζει» την επιβίωση της, ούτε παίρνει ρίσκα για να πετύχει. Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που δουλεύουν όλα τα κομμάτια της και είτε φτάσει σε επιτυχίες είτε όχι, αυτός δεν αλλάζει. Ούτε βεβαίως και οι στόχοι της.