Home TOP NEWS Με μοναδικό στόχο τη νίκη και… για μια καινούργια αρχή!

Με μοναδικό στόχο τη νίκη και… για μια καινούργια αρχή!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την 18η αναμέτρηση της στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία θα γίνει στο ΓΣΠ στις 16:30 με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ομάδα του πρωταθλήματος, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.


Μετά την τελευταία ήττα κι από τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υποχρεωμένη από εδώ και και πέρα να μειώσει τα λάθη, αλλά και τις βαθμολογικές απώλειες για να μπορέσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον μια θέση στην πρώτη εξάδα ή καλύτερα θέση στο γκρουπ του πρωταθλήματος απο το οποίο δεν απουσιάσε ποτέ.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να ξεδιπλώσει στο χορτάρι του ΓΣΠ την ποιότητα της και τις αρετές της κάτι που αν το καταφέρει δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στην επιτυχία κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.

Σίγουρα ο σημερινός αντίπαλος παρά την βαθμολογική του θέση (προτελευταίος), δεν χωράει καμία υποτίμηση και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, άλλωστε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μας έδειξε τα “δόντια” του και μας υποχρεώσε σε ήττα, γι αυτό άπαντες σήμερα θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, προσεχτικοί και με απόλυτη προσήλωση στο πλάνο του Μπεργκ για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει το τρίποντο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Μπεργκ δεν θα μπόρει να υπολογίζει στους Μπασίρου και Ουζόχο (Κόπα Άφρικα) και στους τραυματίες Ζαχαρίου, Κούσουλο και Σέχου. Για τους Χούμποτσαν και Λανγκ που είχαν τραυματισμούς στα παιχνίδια με Απόλλωνα και ΠΟΞ στο κυπέλλο αντίστοιχα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.