Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μετά το… «1000 Ευρώ στο Αποέλ», το ΑΕΚ-Απόλλων έγινε μόνο στη φαντασία...

Μετά το… «1000 Ευρώ στο Αποέλ», το ΑΕΚ-Απόλλων έγινε μόνο στη φαντασία μας


Κάποιες φορές το σύμπαν συνομοτεί και διαμορφώνει έναν τρομερό συγχρονισμό σε κάποια γεγονότα, για να μας στείλει μηνύματα.

Παραθέτουμε λοιπόν τις τελευταίες «συμπτώσεις». Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, δίνει το παρόν του σε παιχνίδι του Αποέλ. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, να σας πούμε πως ο Αβέρωφ είναι κουμπάρος του προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα, στον οποίο ευχόμαστε περαστικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.Πάμε πάρακάτω.

Αναμέναμε εδώ και μέρες την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα.

Σήμερα το πρωί ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αποέλ, Νεκτάριος Πετεβίνος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου , είπε πως θα παρακινούσε κάποιον να στοιχηματίσει στην ομάδα του 1000 Ευρώ για την κατάκτηση του τίτλου.

Και λίγες ώρες αργότερα έρχεται η απόφαση του Βρυωνίδη. Μηδένισε την ΑΕΚ για παραβίαση πρωτοκόλλου, δεν παίρνει τους βαθμούς του αγώνα ο Απόλλων και για πρώτη φορά στα χρονικά ένα παιχνίδι είναι ωσάν να μην έγινε ποτέ. Επειδή έτσι αποφάσισε ο Βρυωνίδης.

Και έρχονται σήμερα οι Αεκτζήδες να μιλούν με απειλητικό ύφος προς το δικό τους κόμμα, τον ΔΗΣΥ, και τον Αβέρωφ Νεοφύτου, λέγοντας τους πως δεν πρόκειται να δει κανείς την ψήφο τους, οι Απολλωνίστες να διερωτούνται τι στο καλό έγινε και κάποιοι να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Την κουβέντα που λέει… έτσι λαός, έτσι ηγέτες θέλει, ξέρετε την;

Έ φάτε τους τωρά στα μούτρα.

Κατά τα άλλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που πολιτικοποιούσε τη μάππα τόσα χρόνια. Ναι ρε!