Home TOP NEWS Μπεργκ: «Ήταν καλή η απόδοση μας, θέλαμε να νικήσουμε… στα μεταγραφικά το...

Μπεργκ: «Ήταν καλή η απόδοση μας, θέλαμε να νικήσουμε… στα μεταγραφικά το δουλεύουμε»


Είπε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Χένιγνκ Μπεργκ…

Ήταν δύσκολο παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και καλή συμπεριφορά και από τις δύο ομάδες. Ένα ωραίο γκολ από τον Γιαν, ο Λοϊζου  είχε μεγάλη ευκαιρία, ο Ασάντε στο τέλος ήταν κόντα, αυτοί έκαναν μία φάση και σκόραραν και κάποια άλλα σουτ. Θέλαμε να νικήσουμε όμως η απόδοση μας ήταν καλή. Μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες όταν πλησιάζαμε στην αντίπαλη περιοχή όμως η προσπάθεια ήταν καλή, η συμπεριφορά και η αφοσίωση των παικτών.

Για τη συνέχεια:  Η σκέψη μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό του κυπέλλου είμαστε σε καλή θέση για να  περάσουμε. Με τον Εθνικό παίζουμε στην έδρα μας, θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε, είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε καλά και μόνο αυτό σκεφτόμαστε.

Για τα μεταγραφικά: Δεν μπορώ να σχολιάσω. Δεν ξέρω πόσες μεταγραφές θα γίνουν, θα δούμε. Ψάχνουμε για επιθετικό αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο.

Για τον κίνδυνο να μείνει η ομάδα εκτός εξάδας σε συνάρτηση με το γεγονός ότι παρουσιάστηκε καθυστέρηση στις μεταγραφές: Ίσως, όμως ψάχνουμε εδώ και καιρό. Το μεταγραφικό παράθυρο Ιανουαρίου δεν είναι το πιο εύκολο για να βρούμε παίκτες που μπορούν να έρθουν και να είναι έτοιμοι, μέσα στις δυνατότητες μας. Δεν αρχήσαμε να ψάχνουμε χθες. Όσο είναι ανοικτό το παράθυρο το δουλεύουμε και θα δούμε τι μπορεί να γίνει.