Home TOP NEWS Να δείξει χαρακτήρα και… να φτάσει στο ζητούμενο!

Να δείξει χαρακτήρα και… να φτάσει στο ζητούμενο!

Στην Λάρνακα εκστρατεύει αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση (19:00, Cablenet). Η ομάδα μας πρέπει να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, κάτι που τις έλειψε σε προηγούμενα ματς. Έχει ανάγκη από νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και ελπίζουμε να το κάνει πράξη.


Υψηλού βαθμού δυσκολίας είναι ο αγώνας για την ομάδα μας στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, κόντρα στην φορμαρισμένη Ανόρθωση. Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια στα τελευταία ματς, πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και αποτελεί μια δυνατή αντίπαλο.

Είναι μια αρκετά συμπαγής ομάδα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια απ’ όλους όσους αγωνιστούν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη και να κατέβει στο γήπεδο με μοναδικό στόχο το ζητούμενο και επίσης να αποδείξει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη. Εξάλλου σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλους πολύτιμους βαθμούς.

Νίκες σε ντέρμπι δίνουν μεγάλη ψυχολογία και κυρίως αυτοπεποίθηση. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι να δώσουν απαντήσεις και να αρχίσουν να “χτίζουν” ένα σερί που θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε θέση στην πρώτη εξάδα.