Home TOP NEWS Να πάρει ξανά τον αέρα του Τσόρνιγκερ!

Να πάρει ξανά τον αέρα του Τσόρνιγκερ!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (16/01) που θα γίνει στο Τσίρειο Στάδιο στις 19:00 το απόγευμα.


Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα ταξιδέψει στην Λεμεσό, έχοντας ως στόχο τη νίκη και την εξασφάλιση των τριών βαθμών, που θα του επιτρέψει να δώσει συνέχεια στις νίκες και παράλληλα να παραμείνει στο παιχνίδι της διεκδικήσης του φετινού στόχου.

Την ερχόμενη Κυριακή θα είναι η τρίτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα πει με τους “κυανόλευκους” της Λεμεσού, το πρώτο παιχνίδι έγινε μέσα στον Ιούνη και το οποίο ήταν φιλικό, ενώ το άλλο ήταν το παιχνίδι του πρώτου γύρου και στα δύο η ομάδα μας κατάφερε να βγει νικήτρια.

Να σημειώουμε ότι και στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν με τον Απόλλωνα στην άκρη του πάγκου του Λεμεσιανού συλλόγου βρισκόταν ο Τσόρνιγκερ, του οποίου ο Χένινγκ Μπεργκ του πήρε τον αέρα. Στόχος λοιπόν για τον Νορβηγό κόουτς είναι να οδηγήσει την ομάδα μας ξανά στη νίκη στην δεύτερη επίσκεψη της για φέτος στο Τσίρειο, ενώ για τον ίδιο ο στόχος είναι να παραμείνει αήττητος από τον Γερμανό τεχνικό.