Home TOP NEWS Να συνοδεύσει την δεύτερη επίσκεψη στο Τσίρειο με νίκη!

Να συνοδεύσει την δεύτερη επίσκεψη στο Τσίρειο με νίκη!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, θα πάει στο Τσίρειο με την καλύτερη ψυχολογία μετά την τελευταία νίκη επί του Ολυμπιακού και θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφανίση για να μπορέσει να φύγει με το “διπλό” από το γήπεδο της Λεμεσού.

Η ομάδα μας λοιπόν θα πάει την ερχόμενη Κυριακή (16/1/2022) στο Τσίρειο Στάδιο με φάρο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, όπου κατάφερε να φύγει από αυτό με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ομάδα μας θα πάει με περισσότερες επιλογές στην Λεμεσό σε σχέση με τα τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Τσέποβιτς είναι καλά και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, θα έχει στον πάγκο τον Μποτεάκ, Γκόμεθ και Μιξ έκτισαν την ποινή τους και θα είναι στην διάθεση του Μπεργκ, ο Λανγκ θα επιστρέψει, ενώ άλλη μια επιλογή είναι και ο Ασάντε.

Σίγουρα θα δούμε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όποιοι και να αγωνιστούν θα κληθούν να δώσουν το 100% για να φύγουν για δεύτερη φορά από το Τσίρειο με τη νίκη η οποία αν έρθει θα μας βάλει ξανά στην διεκδίκηση του φετινού στόχου.