Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΠΟ Ξυλοτύμπου

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΠΟ Ξυλοτύμπου

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα συναντηθούν για τελευταία φορά σήμερα στο “Ηλίας Πούλλος” και θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση, ενόψει του αυριανού πρώτου παιχνιδιού με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της Β’ φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.


Για τον αυριανό αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπόρει να υπολογίζει στους τραυματίες, Κούσουλο, Σέχου, Ζαχαρίου, αμφίβολος είναι και ο Χούμποτσαν που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα, οι Μπασίρου και Ουζόχο.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν τα πλάνα τους για το πρώτο παιχνίδι στο κύπελλο, έχοντας φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλό τους και τα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα, στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να τα δώσει όλα για να μπορέσει να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη εξάδα.

Πάντως στο ματς με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου αναμένουμε να δούμε τον Νορβηγό τεχνικό να προχωράει σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στον Απόλλωνα, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές να προσθέσουν πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να παρουσιαστεί έτοιμη στο γήπεδο και να πάρει το αποτέλεσμα το οποίο θα της επιτρέψει να “κλειδώσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση.