Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει η αποστολή

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία και βγαίνει η αποστολή

Με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο “Ηλίας Πούλλος” η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο 17ης αγωνιστικής.


Η ομάδα θα έχει ξανά σημαντικές απουσίες στον αγώνα, ωστόσο στα θετικά είναι ότι, θα έχει και κάποιες σημαντικές επιστροφές που θα ενισχύσουν την ομάδα μας στο ντέρμπι με τους “κυανόλευκους” της Λεμεσού.

Εκτός για άλλο ένα παιχνίδι θα παραμείνει ο Σέχου και ο Κούσουλος που είναι τραυματίες, Μπασίρου και Ουζόχο που απουσιάζουν, αφού αμφότεροι έχουν υποχρέωσεις στο Κόπα Άφρικα αυτό το διάστημα.

Επιστρέφει ο Άνταμ Λανγκ που ασθένησε και δεν έπαιξε με Ολυμπιακό, επιστρέφουν οι Μιξ και Γκόμεθ που έκτισαν την ποινή τους, θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι ο Ασάντε και ο Έκτορ Γιούστε, μάλιστα ο τελευταίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Ο Νορβηγός καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα που να έχει ρυθμό και να μπει στο γήπεδο να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνηση θα βγει ανακοίνωση για την αποστολή.