Home TOP NEWS Post Game: Απέφυγε τα χειρότερα στο τέλος αλλά… βλέπει τον στόχο να...

Post Game: Απέφυγε τα χειρότερα στο τέλος αλλά… βλέπει τον στόχο να “ξεθωριάζει”!

Το γκολ του Γιόρντι Γκόμεθ στο 90+4 της αναμέτρησης κυριολεκτικά γλίτωσε την ομάδα μας από σίγουρο “έμφραγμα” στο πρώτο της παιχνίδι μέσα στο 2022.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στον χθεσινό αγώνα κυριάρχησε κατά κράτος της Πάφος FC, είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε τελικές μπροστά από την εστία του Ρούντκο, ωστόσο και πάλι της έλειψε αυτό που της λείπει εδώ και πολλά παιχνίδια, το γκολ.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ σε όλο σχεδόν το παιχνίδι ήταν στο μισό γήπεδο του αντιπάλου και έψαχνε συνεχώς τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα του, ναι μεν κυριάρχησε, έκλεισε στα τετράγωνα της την Πάφο FC αλλά και πάλι οι ποδοσφαιριστές μας δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί μπροστά από την εστία του Ρούντκο.

Είναι γεγονός ότι τόσο στο ψεσινό ματς, όσο και σε προηγούμενα, λείπει πολλές φορές από την ομάδα μας η φαντασία, η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, οι γρήγορες πάσες και οι αυτοματοποιημένες επιθέσεις και το παιχνίδι της, αλλά και ο τρόπος που εκδηλώνει τις επιθέσεις της μοιάζει μονότονος και αρκετά προβλεπτός.

Όσον αφορά στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι, ο Φώτης Παπουλής δεν είχε καλή απόδοση και δεν βοήθησε να δημιουργηθούν ευκαιρίες από τον άξονα. Επίσης η δεξία πλευρά στην οποία αγωνίστηκε ο Κίκο δεν βοήθησε πολύ στην επίθεση, ωστόσο καταγράφεται στα θετικά η σέντρα του που έφερε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Γιαν Λέτσιακς κινήθηκε και πάλι στην μετριότητα η απόδοση του. Ο Τσέχος ακραίος μπακ έβρισκε χώρους, ωστόσο δεν ήταν τόσο ουσιαστικός, όπως σε άλλα παιχνίδια που τον έχουμε συνηθίσει.

Η ομάδα μας λοιπόν μπήκε με το αριστερό μέσα στο 2022 συνεχίζοντας την πορεία των πρόσφατων αγώνων. Έριξε άλλους δύο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων και βρίσκεται στην έκτη θέση με 21 βαθμούς πλέον, ένα περισσότερο από τον Αποέλ, που έχει όμως αγώνα λιγότερο και η διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα είναι στους οκτώ και με παιχνίδι παραπάνω.

Επόμενος αντίπαλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας την ερχόμενη Δευτερά και η ομάδα θα πρέπει άμεσα να βρει την λύση στο γκολ, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο που είναι η νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες όσον αφορά την διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.