Home TOP NEWS Post Game: Έγινε η δουλειά στο «Αμμόχωστος», αφήνοντας και κάποια ωφέλη

Post Game: Έγινε η δουλειά στο «Αμμόχωστος», αφήνοντας και κάποια ωφέλη


Αυτά που έπρεπε να γίνουν χθες το απόγευμα από την ομάδα, έγιναν. Η πρόκριση καθάρισε μετά το 5-0 επί της Ξυλοτύμπου, πήραν χρόνο συμμετοχής οι παίκτες που τον χρειάζονταν ενώ είδε και ο Μπεργκ αυτά περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του.

Πέντε γκολ, πέντε διαφορετικοί σκόρερ με τους Ασάντε – Μποτεάκ να επιστρέφουν στην εντεκάδα, αμφότεροι με γκολ, το δίδυμο Τσέποβιτς – Κακουλλής βρήκε δίκτυα ενώ γνωρίσαμε και τον μικρό Κωνσταντίνο Χρίστου ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα.

Δεν είναι παιχνίδι το οποίο χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης αφού απέναντι μας ήταν μία ομάδα πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας. Είδαμε όμως τον Μπεργκ να διαφοροποιεί τον σχηματισμό του, παρατάσσοντας τριάδα στην άμυνα, δίνοντας και 90λεπτο στον Γιούστε. Με τον Ισπανό στην άμυνα η ομάδα αρχίζει με μεγαλύτερη άνεση τις επιθέσεις της από πίσω.

Κτύπησε ο Λανγκ και έγινε αλλαγή. Δεν φάνηκε να είναι κάτι ιδιαίτερο και ο Μπεργκ κυρίως προληπτικά επέλεξε να τον αποσύρει από το γήπεδο. Θα αναμένουμε βέβαια την ενημέρωση της ομάδας για την κατάσταση του.

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον χρόνο που πήρε ο Χαράλαμπος, είχε πολύ ωραίες κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο, αρκετά τρεξίματα και έντονη διάθεση, πολύ σωστές μεταβιβάσεις και έβγαλε ξανά την αυτοπεποίθηση του. Ο Χάμπος ήταν ότι καλύτερο είχαμε να παρακολουθήσουμε χθες από το παιχνίδι, για ακόμα μία φορά. Είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να μπαίνει στη λίστα αλλά και στο μυαλό του Μπεργκ, των ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η δουλειά έγινε χθες στο «Αμμόχωστος» και αφήνει και κάποια σημαντικά ωφέλη που θα βοηθήσουν στη συνέχεια.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ. Από σήμερα η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά εκεί αφού δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για άλλα λάθη στο πρωτάθλημα.