Home TOP NEWS Post Game: Κρατάμε την εμφάνιση, όχι όμως το αποτέλεσμα

Post Game: Κρατάμε την εμφάνιση, όχι όμως το αποτέλεσμα

Η ομάδα μας χθες βράδυ πραγματοποιήσε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Ανόρθωση, ωστόσο αυτή δεν συνοδεύτηκε με νίκη, μένοντας τελικά στην ισοπαλία ή οποία δεν μας βρίσκει καθόλου μα καθόλου ικανοποιημένους, καθώς τα παιχνίδια λιγοστεύουν και τα περιθώρια στενεύουν.


Ο Χένινγκ Μπεργκ επέλεξε να ξεκινήσει την αναμέτρηση κόντρα στην Ανόρθωση με μια αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ με τον Τσέποβιτς να παίρνει την θέση του Ερνέστ Ασάντε στο βασικό σχήμα.

Ο Νορβηγός κόουτς γνωρίζοντας ότι η Ανόρθωση έχει δυνατά και ψηλά κορμιά στην αμυντική της γραμμή επέλεξε να ξεκινήσει με τον Σέρβο επιθετικό στο πλευρό του Κακουλλή, έτσι ώστε να δώσει περισσότερο όγκο και δύναμη στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας, ενώ αρκετές φορές ο Τσέποβιτς κινήθηκε και εκτός του χώρου δράσης του προσπαθώντας να “σπάσει” μπάλες στα δύο άκρα, όπως έγινε και στην περίπτωση του γκολ.

Η παρουσία του Μιξ και Γκόμεθ ήταν αρκετά καλή στην μεσαία γραμμή, έκλεισαν εξαιρετικά τους χώρους και κατέστρεψαν αρκετές επιθέσεις, αλλά και προϋποθέσεις που πήγαν να δημιουργηθούν από πλευράς της Ανόρθωσης, δεν βοήθησαν και πάλι στο δημιουργικό κομμάτι, όμως ήταν καταλυτική παρουσία τους στο κέντρο κερδίζοντας πολλές “μάχες”.

Δεν πήρε αρκετές πρωτοβουλίες ο Έρικ Μποτεάκ σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, ωστόσο στις φάσεις που η ομάδα μας έπρεπε να αμυνθεί, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ερχότανε πίσω και έκλεινε τους χώρους μαζί με τον Γιαν Λέτσιακς.

Κι αφού αναφερθήκαμε στον Τσέχο αμυντικό, μπορεί να μην άρχισε καλά το παιχνίδι, όμως ήταν ο ποδοσφαιριστής που στράφηκαν όλα τα φώτα πάνω του, αφού πέτυχε μια σπουδαία γκολάρα και το τρίτο στο πρωτάθλημα, ενώ μετά την επίτευξη του γκολ, άλλαξε η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή μας, ανέβασε στροφές και πέρασαν αρκετές μπάλες από τα πόδια του.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε ωριμότητα και ήταν από τους διακρίθεντες στην αμυντική γραμμή, βγάζοντας αρκετές και κρίσιμες άμυνες, περιορίζοντας τα επιθετικά ατού της Ανόρθωσης.

Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Παπουλή, επέστρεψε ξανά μετά τις υποχρεώσεις του και ο Μπασίρου, οι Ασάντε και Κίκο που μπήκαν στον αγώνα δεν είχαν αρκετό χρόνο να δείξουν κάτι, ωστόσο ο πρώτος στα πρώτα του αγγίγματα φάνηκε απειλητικός μπροστά από την εστία του Λορία.

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά την καλή της εμφάνιση δεν έφυγε καθόλου ικανοποιημένη από το “Αντώνης Παπαδόπουλος” καθώς ο στόχος ήταν μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμο.

Άλλωστε στην φάση που βρίσκεται το πρώταθλημα και τα βαθμολογικά δεδομένα δεν  παίρνει την ομάδα μας να χάνει βαθμούς και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια με Εθνικό Άχνας (εντός), Άρη (εκτός) και Αποέλ (εντός) θα πρέπει να κάνει το τρία στα τρία.

Πλέον η προσοχή στο πρωτάθλημα στρέφεται στον Εθνικό Άχνας, ενώ πριν από αυτό το παιχνίδι θα προηγηθεί το ματς με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου για το κύπελλο στο οποίο ο Μπεργκ θα δώσει χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς το 0-5 του πρώτου αγώνα δίνει την δυνατότητα στον Μπεργκ να ξεκουράσει βασικά γρανάζια.