Home TOP NEWS Post Game: Τα δύο πρόσωπα στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, τα κέρδη...

Post Game: Τα δύο πρόσωπα στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, τα κέρδη και η συνέχεια


Μία πολύ προβληματική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρώτα 45λεπτά του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο ανέβασε στροφές επιζητώντας γκολ, και το οποίο ήταν το κλειδί για να φτάσει στη νίκη.

Το δίδυμο Κακουλλή-Ασάντε στο πρώτο μέρος δεν δούλεψε καθόλου και η είσοδος του Τσέποβιτς στο β’ ημίχρονο έδωσε στην ομάδα περισσότερο όγκο μπροστά με τον Σέρβο να παίζει και λίγο πιο περιφερειακά, μπαίνοντας στη δημιουργία.

Φαίνεται πως η κοινή παρουσία των Γκόμεθ και Μιξ στο κέντρο, όταν δεν πλαισιωθεί από έναν καθαρό μεσοεπιθετικό πιο μπροστά τους  (π.χ Παπουλής), περιορίζει την ομάδα στην αργή ανάπτυξη, στο προβλεπτό παιχνίδι ενώ ακόμα και σε παιχνίδια που έχουμε την εδαφική υπεροχή, δεν είναι καθόλου δύσκολο για τον αντίπαλο να μας διαβάσει και να μας περιορίσει επιθετικά.

Χθες ήταν πάρα πολύ καλός ο Ερίκ. Βοήθησε πολύ επιθετικά, κάλυψε χώρους και στην άμυνα, ανέλαβε τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων με επιτυχία, είχε και κάποιες στιγμές που μπόρεσε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Ο Γάλλος επανέρχεται και είναι έτοιμος να προσθέσει τα δικά του καλά στοιχεία, ξανά στην ομάδα.

Σκόραραν οι δύο επιθετικοί Κακουλλής και Τσέποβιτς κάτι που θα τους δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Υπέροχο το γκολ του Κακουλλή, γκολ καθαρόαιμου στράικερ αυτό του Μάρκο.

Πολύ θετικό το γεγονός ότι πρόσθεσε άλλο ένα ενενηντάλεπτο στα πόδια του ο Γιούστε και ένα 45λεπτο ο Ασάντε. Η ομάδα θα αρχίσει πλέον να γεμίζει σιγά σιγά.

Προς το παρόν θα πρέπει να θεωρήσουμε σχεδόν βέβαιο πως κόντρα στην Ανόρθωση θα είναι διαθέσιμοι οι Παπουλής και Μπασιρού.

Από το χθεσινό ματς έχει να κρατήσει σίγουρα αρκετά ο Μπεργκ για να μεταφέρει στους παίκτες του. Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον επόμενο αγώνα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο.