Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με την ΠΑΕΕΚ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με την ΠΑΕΕΚ

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι κόντρα στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας το οποίο θα γίνει στις 16:30 στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής το Γραφείο Τύπου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στο γήπεδο της Πρωτεύουσας έχοντας συνολικά 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Εκτός έμειναν οι Μπασίρου και Ουζόχο, οι τραυματίες, Ζαχαρίου, Σέχου, Κούσουλος. Αμφίβολοι είναι οι Λανγκ και Χούμποτσαν που είχαν κάποιους τραυματισμούς στα τελευταία ματς με ΠΟΞ και Απόλλωνα αντίστοιχα. Για τους Φώτη Παπουλή, Ιγιάγι Ατιέμγουεν και Κίκο η τελευταία προ ολίγων ημερών ενημέρωση, είναι ότι ασθενούν.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου για το κύπελλο αναμένουμε κάποιες αλλαγές σήμερα από τον Χένινγκ Μπεργκ.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας η οποία γίνεται με αρκετές επιφυλάξεις η ΟΜΟΝΟΙΑ ε θα ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ με  τον Φαμπιάνο κάτω από τα γκολπόστ, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στην δράση, αφού στο παιχνίδι κυπέλλου έμεινε εκτός.

Απο εκεί και πέρα η αμυντική τετράδα αναμένεται ότι θα απαρτίζεται από τους Πάρη Ψάλτη, Γιαν Λέτσιακς στα δύο άκρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Έκτορ Γιούστε με τον Νικόλα Παναγιώτου.

Στην μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Γιόρντι Γκόμεθ και Μιξ Ντίσκερουντ και στα δύο άκρα θα αγωνιστούν οι Λοίζος Λοίζου και Έρικ Μποτεάκ.

Όσον αφορά την γραμμή κρούσης αυτή αναμένεται να απαρτίζεται από τους Ανδρόνικο Κακουλλή και Ερνέστ Ασάντε.

Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Ψάλτης, Λέτσιακς, Γιούστε, Παναγιώτου, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοίζου, ,Μποτεάκ, Κακουλλής, Ασάντε.

Θέση στο αρχικό σχήμα οι Χαραλάμπους, Τσέποβιτς.