Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας…

Πρόβλεψη εντεκάδας…


Είχε να διαχειριστεί και τις νέες απουσίες που προέκυψαν ο Χένινγκ Μπεργκ. Βγήκε το πλάνο του το οποίο θα έχει, θεωρούμε, κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και κάνουμε την πρόβλεψη μας πάντοτε με επιφυλάξεις.

Η επιστροφή του Λανγκ είναι σημαντική με τον Ούγγρο να παίρνει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας. Δίπλα του θα διατηρηθεί ο Παναγιώτου, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο τελευταίο ματς και αναμένουμε να δούμε τον Χούμποταν να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Λέτσιακς.

Επιστρέφουν οι Μιξ και Γκόμεθ και αμφότεροι θα είναι στην εντεκάδα. Αναμένουμε να τους δούμε δίπλα δίπλα στο κέντρο με τον Αμερικανό να αναλαμβάνει μεγαλύτερο ρόλο στην αναχαίτηση και τον Γκόμεθ να έχει περισσότερο δημιουργικά καθήκοντα. Εννοείται πως θα πρέπει να δώσουν και οι δύο σε όλους τους τομείς.

Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα παίξουν οι Λοϊζου και Τζιωνής, ενώ μπροστά περιμένουμε να δούμε δίδυμο τους Τσέποβιτς και Κακουλλή, με τον Σέρβο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Θέση διεκδικούν οι Κίκο και Χαραλάμπους. Αν παίξει ο Κίκο τότε πιθανότατα θα μείνει εκτός ο Παναγιώτου ενώ αν ο Χαραλάμπους επιλεγεί στο αρχικό σχήμα τότε πιθανόν να μείνει εκτός ο Κακουλλής και να δούμε τον Μιξ πίσω από τον Τσέποβιτς.

Πολλές επιλογές για την εντεκάδα δεν υπάρχουν. Πέραν των πιο πάνω, θα είναι στον πάγκο οι Μποτεάκ, Ασάντε που μπορούν να δώσουν επιλογές στον Μπεργκ επιθετικά, ο Γιούστε θα είναι η κύρια επιλογή του Νορβηγού στον πάγκο, για την άμυνα.