Home TOP NEWS Σπουδαίο παιχνίδι, οδεύοντας προς το τέλος της κανονικής διάρκειας

Σπουδαίο παιχνίδι, οδεύοντας προς το τέλος της κανονικής διάρκειας


Δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ στη φετινή χρονιά να σταθεροποιήσει απόδοση για αυτό και η θέση της σήμερα στη βαθμολογία και οι διαφορές από τις ομάδες που προπορεύονται.

Οι δυνατότητες βέβαια είναι εκεί, τις βλέπουμε, τις αναγνωρίζουμε και περιπτώσεις που βγήκαν στο γήπεδο ερχόταν και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Την Κυριακή η ομάδα δεν μπορεί να κάτι διαφορετικό αν θέλει να φύγει από το Τσίρειο με το ζητούμενο που είναι η νίκη, παρά μόνο να παρουσιάσει την εικόνα ομάδα που έχει απαιτήσεις και να βγάλει ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι μπήκε στην τελική ευθεία. Απομένουν άλλες δύο προπονήσεις σήμερα και αύριο, με τον Χένιγνκ Μπεργκ να ετοιμάζει ξανά αλλαγές στην εντεκάδα του.

Πίστη στην ομάδα πάντως υπάρχει αλλά και αυτοπεποίθηση και ενδεχόμενη επιτυχία μεθαύριο θα εκτοξεύσει την ψυχολογία, θα κλείσει τη βαθμολογική διαφορά από τον αντίπαλο μας και θα κάνει όλους να αισθανθούν και να αναγνωρίσουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ.

Δεν έχουν μείνει πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Είναι αυτό κι άλλα 5 για τη συμπλήρωση των 22 αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας. Οπότε μεγαλώνει φυσιολογικά και η κρισιμότητα πλέον του κάθε παιχνιδιού.