Home TOP NEWS Post Game: Το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φώναξε ξανά ότι είναι εδώ!

Post Game: Το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φώναξε ξανά ότι είναι εδώ!

Οι στόχοι στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που δεν ήταν άλλοι από τη νίκη, την εξαφάλιση των τριών βαθμών και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα επιτεύχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έτσι η ομάδα μας μπορεί να βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία, ενώ διατηρεί και την προοπτική για την υλοποιήση των στόχων της.


Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι΄με τους “μαυροπράσινους”, ο Χένινγκ Μπεργκ κλήθηκε να ανακατέψει γερά την τράπουλα πριν τον αγώνα, καθώς είχε και πάλι να διαχειριστεί τις απουσίες αρκετών ποδοσφαιριστών και στο τέλος είδαμε να παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο την ομάδα μας με την ενδεκάδα να αποτελείται από 7 Κύπριους ποδοσφαιριστές, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι, οι έξι από αυτούς είναι γεννημένοι από το 2000 και μετά.

Το μεγαλύτερο στοίχημα που είχε ενώπιον του ο Νορβηγός τεχνικός δεν ήταν άλλο από την αντικατάσταση του Μιξ και Γκόμεθ που απουσίαζαν λόγω καρτών, στοίχημα που στο τέλος της ημέρας το κέρδισε και με το παραπάνω με τις επιλογές που έκανε με τον Χαραλάμπους και τον Ασημένο, οι οποίοι αμφότεροι τα πήγαν εξαιρετικά, έχοντας αρκετά τρεξίματα και αρκετές καλές προσπάθειες.

Για την εμφάνιση της ομάδα μας, αυτό που μπορούμε να πούμε, ότι παρά τις πολλές απουσίες και τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ήταν θετική. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε καλές και αξιολόγες επιθέσεις, ενώ είχε ρυθμό και ρόλο σε όλο το 90λέπτο κάτι που άρεσε στον κόσμο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή, όμως σε γενικές γραμμές στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε στο τερένη την ποιότητα και την υπεροχή της έναντι αυτής του αντιπάλου που προσπάθησε πολύ.

Για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, ο Νικόλας Παναγιώτου έκανε μια γεμάτη εμφάνιση, δεν δίστασε να βάλει τα πόδια του στην “φωτιά” και ήταν παντού στην άμυνα και ανέκοψε σημαντκές επιθέσεις των αντιπάλων.

Οι Χαραλάμπους και Ασημένος έτρεξαν, έδωσαν “μάχες” και δεν ήταν λίγες οι φορές που βγήκαν κερδισμένοι, ενώ κάλυψαν εξαιρετικά τους χώρους μη επιτρέποντας στους παίκτες του Ολυμπιακού να “χτίσουν” το παιχνίδι τους.

Οι υπόλοποι, οι Κακουλλής, Λοίζου, Τζιώνης, Παπουλής, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Κίκο που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν από τους παίκτες που είναι βασικοί στην ομάδα μας. Είχαν όλοι τους εξαιρετική παρουσία και βοήθησαν με την σειρά τους την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Η χθεσινή νίκη, δεν ήταν όμως μια απλή νίκη. Ήρθε μέσα από αρκετές δυσκολίες και η επιτυχία αυτή φωτογραφίζει ξανά την δουλειά που γίνεται στο “Ηλίας Πούλλος” τόσο με τις ακαδημίες, αλλά και με τα νεαρά ταλέντα και σε αυτό το κομμάτι εννοείται ότι αποτελούν μεν απόρροια συλλογικής δουλειάς, αλλά έχουν και τη σφραγίδα του Χένιγκ Μπεργκ.

Τώρα η ομάδα μας έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και για να έχει αντίκρισμα η νίκη επί του Ολυμπιακού θα πρέπει να πάει την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο να τα δώσει όλα και να φύγει από αυτό με το “διπλό”.