Home TOP NEWS Το βάρος στους νεαρούς!

Το βάρος στους νεαρούς!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (10/1) κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Μετά την ισοπαλία με την Πάφο FC και τους δύο νέους χαμένους βαθμούς η νίκη κόντρα στους “μαυροπράσινους” είναι επιτακτική ανάγκη, έτσι ώστε η ομάδα μας να μην χάσει άλλο πολύτιμο βάθμο και να μην μπλεχτεί σε περαιτέρω περιπέτειες, όσον αφορά την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Για το επόμενο παιχνίδι ο Χένινγκ Μπεργκ έχει αρκετά αγωνιστικά θέματα να διαχειριστεί κι αυτά αφορούν κυρίως την μεσαία μας γραμμή. Ο Νορβηγός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπασίρου, Μιξ, Ντίσκερουντ, ενώ και ο Σέχου που θα μπορούσε να αγωνιστεί στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, είναι τραυματίας.

Με τα πιο δεδομένα λοιπόν το βάρος στο επόμενο παιχνίδι πέφτει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τους Χαραλάμπους, Νικόλα Παναγιώτου, ενώ δεν αποκλείεται να διεκδικήσει μια θέση στο βασικό σχήμα και ο Ασημένος.

Θα είναι μεγάλη πρόκληση για τους νεαρούς άσους της ομάδας μας να αντικαταστήσουν επάξια τους απόντες και θα κληθούν με την παρουσία τους να βοηθήσουν το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να φτάσει στη νίκη και να κοιτάξει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.