Home TOP NEWS Τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή μας

Τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή μας


Είμαστε σήμερα στις 27 του μηνός κι ακόμα μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει γίνει. Τα ονόματα 200 ποδοσφαιριστών πέρασαν μπροστά από Ταραπουλούζη και Μπεργκ μέσα στο προηγούμενο διάστημα, προκρίθηκαν 4-5 και οι επαφές είναι σήμερα σε εξέλιξη.

Όπως λέχθηκε επανειλημμένα, κανείς δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, σε ότι αφορά στους μεταγραφικούς στόχους κι αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζεται καθυστέρηση.

Απομένουν άλλες 4 μέρες μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και τίποτα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Βέβαια αισιοδοξία πως θα τελεσφορήσει η προσπάθεια  απόκτησης των παικτών που ο προπονητής επιθυμεί, υπάρχει.

Κι από τη στιγμή που φτάσαμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αν προκύψει ανακοίνωση, τότε θα πρέπει να αισθανόμαστε σιγουριά πως κάτι καλό ήρθε στην ομάδα. Θα πρέπει όμως όλοι μας να δεχθούμε πως υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει κάποια μεταγραφή. Η διοίκηση το παλεύει, έχει καταθέσει προτάσεις κι αναμένει, γνωρίζοντας πως αν βρεθεί στο σημείο να εκδόσει ανακοίνωση για προσθήκε/ες τότε άξιζε η αναμονή της.