Home TOP NEWS Ξεκάθαρος για τα μεταγραφικά ο Παπασταύρου: «Μιλάμε με 4-5 παίκτες…»

Ξεκάθαρος για τα μεταγραφικά ο Παπασταύρου: «Μιλάμε με 4-5 παίκτες…»


Ευλεπιστούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα είναι σε θέση να προβούν σε ανακοινώσεις που θα αφορούν σε μεταγραφές.

Στην παρούσα φάση, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Σταύρου Παπασταύρου, είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για να γίνουν κινήσεις σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Απομένουν λίγες μόνο μέρες…

Είπε αναλυτικά: “Για τις μεταγραφές πρέπει να συμφωνήσουν οι ειδικοί. Όταν συμφωνήσουν θα φέρουμε. Εγώ δεν μπορώ να κάνω σκάουτινγκ και ούτε θέλω. Τους είπα ότι μπορούμε να κάνουμε υπέρβαση αν χρειαστεί. Αν βρούμε ένα παίκτη που έχει αξία 30 χιλιάδων, μπορούμε να τον φέρουμε. Ο λόγος που δεν βρήκα παίκτη για να έρθουν φέτος, είναι πρώτο γιατί ο Γενάρης είναι πολύ δύσκολη εποχή για να κάνεις μεταγραφές. Είδαμε πάνω από 200 βιογραφικά. Είναι 4-5 που αποφασίσαμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Πολλοί από αυτούς περιμένουν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου για να αποφασίσουν που θα πάνε. Αν κάποιος έχει αξία 30.000 ή 40.000 έχουν την έγκριση να το κάνουν. Ο λόγος που από ότι ακουώ δεν βρήκαμε ακόμα είναι ότι ο Γενάρης είναι δύσκολος για μετεγγραφές, οι επιλογές είναι πολύ λίγες και ειδικά όταν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτό που θες. Και όταν πιστεύουμε ότι το επίπεδο πυο έχουμε, η ποιότητα, είναι ψηλά, γίνεται πιο δύσκολο. Ξέρω ότι καθημερινά μιλάμε με πολλούς, θέλουμε έτοιμους που θα παίξουν αμέσως αλλά δεν θα φέρουμε παίκτες απλά για να φέρουμε. Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του μήνα να υπάρξουν κάποιες ποιοτικές μεταγραφές που θέλουμε”.