Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχει αγωνία και ανησυχία για Σέχου

Υπάρχει αγωνία και ανησυχία για Σέχου


Από την στιγμή που ο Αμπντουλαχί Σέχου ταξίδεψε στην Πορτογαλία για να εξεταστεί από τους γιατρούς της Πόρτο, ο τραυματισμός του μόνο επιπόλαιος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ως γνωστόν ο Νιγηριανός ακραίος μπακ της ομάδας μας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αποέλ και εκ τότε παραμένει εκτός δράσης, ενώ να σημειώσουμε ότι ελέω του τραυματισμού του ο ποδοσφαιριστής έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας.

Πλέον οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αναμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Σέχου, έτσι ώστε να γνωρίζουν και το πλάνο αποθεραπείας που θα πρέπει να ακολουθήσει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και το διάστημα που θα κληθεί να απουσιάσει.

Πάντως για το δεξί άκρο στο οποίο αγωνίζεται ο Σέχου, ο Μπεργκ έχει την επιλογή του Πάρη Ψάλτη, ωστόσο στα παιχνίδια με Πάφο και Ολυμπιακό ο Νορβηγός κόουτς χρησιμοποιήσε τον Κίκο, ο οποίος μάλιστα ανταποκρίθηκε σωστά έστω κι αν δεν είναι η φυσική του θέση.