Home TOP NEWS Υποψιασμένη και με απόλυτη προσοχή θα υποδεχθεί την ΠΑΕΕΚ

Υποψιασμένη και με απόλυτη προσοχή θα υποδεχθεί την ΠΑΕΕΚ

Η ομάδα μας αφήνει πίσω της το νικηφορό παιχνίδι κυπέλλου με τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου και επικεντρώνενται από σήμερα κιόλας στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας (24/1) με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.


Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, η νίκη κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είναι μονόδρομος, έτσι ώστε να περιορίσει τις πιθανότητες να μπει σε περαιτέρω περιπέτειες, όσον αφορά την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Μέχρι το τέλος και του β’ γύρου του πρωταθλήματος απομένουν πέντε παιχνίδια και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να παρουσιάζεται κάθε βδομάδα, πανέτοιμη, συγκεντρωμένη και με το “μαχαίρι στα δόντια” έτσι ώστε να διεκδικεί τους τρεις βαθμούς, που θα της επιτρέψουν να κάνει το πέντε στα πέντε.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας (24/1) η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να πάει σε αυτό με απόλυτη προσοχή, διαβασμένη και υποψιασμένη έτσι ώστε να μην την πατήσει, όπως έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη νεοφώτιστη ομάδα. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν να είναι προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λέπτο και τις ευκαιρίες που θα βρει η ομάδα μας θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τις μετατρέψει σε γκολ για να μην αφήσει στην αντίπαλο της περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από τον αγώνα.