Home TOP NEWS Έτοιμος να δώσει λύσεις και να κερδίσει ξανά την ευκαιρία του

Έτοιμος να δώσει λύσεις και να κερδίσει ξανά την ευκαιρία του


Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα θα είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους επόμενους 4 μήνες, αφού η ομάδα συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Στα 22 του χρόνια ο νεαρός Αργεντίνος θέλησε να ζήσει, όπως ανέφεραν και κάποια παλαιότερα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό του όνειρο, αφήνοντας την πατρίδα του τον Αύγουστο του 2019 για να δοκιμάσει την τύχη του στους πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι δαπάνησαν ένα ποσό ύψους 3,3 εκατομμυρίων Ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ροσάριο Σεντράλ.

Το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Έχει δηλαδή μπροστά του τη δέσμευση με τον Ολυμπιακό για άλλον ένα χρόνο οπότε είναι άγνωστο αν το ερχόμενο καλοκαίρι θα πάρει ξανά ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς. Για την ώρα κρίθηκε καλύτερο, από την ομάδα στην οποία ανήκει, να παραχωρηθεί εκ νέου, αφού και στον προηγούμενο ένα χρόνο ήταν στην Αργεντινή παίζοντας για τη Ροσάριο ως δανεικός.

Πάντως με τον Ολυμπιακό Πειραιώς έπαιξε σε τρεις αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2019-20, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα δις και Μπάγερν.

Επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό, από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, κατέγραψε ελάχιστο χρόνο συμμετοχης. Στους 7 αγώνες, που ήταν στο πρόγραμμα των ερυθρολεύκων μέσα στον μήνα, ήταν εκτός αποστολής στους 4, έμεινε στον πάγκο σε 1 και έπαιξε σε δύο παιχνίδια 20 λεπτά συνολικά.

Προηγουμένως ωστόσο είχε γεμάτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα Αργεντινής αλλά και στο Κόπα Λιμπερταδόρες όπου σε 8 ματς κατέγραψε 4 ασίστ σε 4 διαφορετικούς αγώνες.

Ήταν και ο λόγος προφανώς που η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε μέχρι τέλους για την περίπτωση του αφού, από τη μία έγινε αντιληπτό πως δεν ήταν στις επιλογές του Μαρτίνς και υπήρχε έδαφος για να γίνει η κίνηση, και από την άλλη έρχεται έτοιμος με προπονήσεις στα πόδια του οπότε μπορεί να υπολογίζεται από το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητο ο ίδιος να νιώσει άμεσα κομμάτι της ομάδας, να βγάλει τα στοιχεία που τον συνοδεύουν στο γήπεδο και να μας παρουσιάσει ωραία, ευχόμαστε, πράγματα, αλλά και να καταφέρει να βοηθήσει ώστε να δει και η ομάδα, μέσα και από την παρουσία του,  την βελτίωση την αγωνιστική.

Αυτός λοιπόν είναι ο επιθετικογενής μέσος που προσθέτει στο ρόστερ η ομάδα για να καλύψει το κενό που αφήνει ο Μαρίνος Τζιωνής. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ψηλές βλέψεις στην καριέρα του, αφού η Κύπρος δείχνει για αυτόν μικρή, όμως γιατί όχι, μπορεί και να βρει τον καλύτερο εαυτό του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να πάρει, από την παρουσία του στην ομάδα μας, την ώθηση που ο ίδιος επιζητεί.

Περιμένουμε να τον δούμε στο γήπεδο πολύ σύντομα.

Ας απολαύσει το παιχνίδι του, να τον απολαύσουμε κι εμείς.