Home TOP NEWS Ευκαιρία για σκανάρισμα απόψε!

Ευκαιρία για σκανάρισμα απόψε!

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, είναι σε έξι μέρες (Τετάρτη – 16/2) κόντρα στον Άρη για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος CYTA.


Μπορεί οι ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα να είναι πολύ λίγες για την ομάδα μας, ωστόσο είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και επιβάλλεται άπαντες να παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο πανέτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πάρου τη νίκη, που είναι ο στόχος σε κάθε παιχνίδι.

Μέχρι τον αγώνα που ακολουθεί ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του καλούνται να ανυψώσουν το ηθικό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών τους, το οποίο έπεσε μετά και το τελευταίο γερό “χαστούκι” που δέχθηκε η ομάδα μας από τον Εθνικό Άχνας, έτσι ώστε να καταφέρουν να “χτυπήσουν” το διπλό στην Λεμεσό.

Ο Άρης αποδείχθηκε στην φετινή σεζόν πολύ σκλήρη ομάδα, άλλωστε αυτό το μαρτυρά η βαθμολογική της θέση και τα αποτελέσματα της, γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα σε όλο το 90λεπτό και με απόλυτη προσοχή, συγκέντρωση και πάθος να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νορβηγός κόουτς, οι συνεργάτες του, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν σήμερα να “σκανάρουν” το σύνολο του Λιάσου Λουκά που αγωνίζεται με την Ανόρθωση για να βρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του.

Επίσης να σημειώσουμε καλό μάθημα για τους ποδοσφαιριστές μας θα ήταν και το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Λεμεσιανό σύλλογο, όπου η ομάδα μας πέτυχε την μεγαλύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0.