Home TOP NEWS Η επόμενη μέρα της κάκιστης χρονιάς!

Η επόμενη μέρα της κάκιστης χρονιάς!

Η ψεσινή ήττα από τον Εθνικό Άχνας, ήταν η 8η στην φετινή σεζόν για την περσινή πρωταθλήτρια και η τέταρτη από ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της στην κατηγορία, προηγήθηκαν οι ήττες από την ΠΑΕΕΚ, την Δόξα και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.


Η ομάδα μας διανύει μια κάκιστη χρονιά, όπως αυτές του πρόσφατος παρελθόντος, κι αυτό επιβεβαιώνεται στο 100% με τα πιο πάνω, τα αποτελέσματα και τους αριθμούς που δεν κρύβουν ποτέ την αλήθεια.

Η επόμενη μέρα για όλους στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, την Διοίκηση και μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που βρίσκεται σε αυτήν είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη. Μετά και το χθεσινό κάζο με τον Εθνικό Άχνας που πλέον μας θέτει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός εξάδας (μόνο με θαύμα μπορούμε να μπούμε), οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν να διαχειριστούν πολλά κεφάλαια.

Το πρώτο και σημαντικό κεφάλαιο είναι ότι, η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία πρέπει και καλούνται να βρουν τον τρόπο να διαχειριστούν μια ομάδα που δεν θα έχει κανένα κίνητρο στο πρωτάθλημα και να επιδιώξουν να δώσουν κίνητρα στους ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στον θεσμό του κυπέλλου και θα κάνει τα πάντα για την κατάκτηση του δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις, ωστόσο η διοίκηση καλείται να χειριστεί τα πράγματα με ψυχραιμία να διαχειριστεί την κατάσταση και να αρχίσει από τώρα να σκέφτεται τη νέα σεζόν, για να μην γίνουν τα ίδια λάθη.

Ανοικτό κεφάλαιο στην ομάδα μας, μετά την απομάκρυνση του Νεόφυτου Λάρκου, είναι το μοντέλο με το οποίο θα λειτουργεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σταύρος Παπασταυρού στην συνέντευξη του στο “Total Green” είπε ότι θα περιμένουν να τελειώσει η χρονιά για να παρθούν αποφάσεις, “Μόλις τελειώσει η σεζόν αυτή, θα συζητηθεί με το τεχνικό επιτελείο και θα αποφασιστεί πιο είναι το καλύτερο σύστημα για να συνεχίσει η ομάδα την επόμενη χρονιά. Ακόμη δεν βγήκε απόφαση, αλλά όταν πάρουμε την απόφαση θα ενημερώσουμε τον κόσμο”,  άποψη μας, από την στιγμή που χάθηκε η χρονιά όσον αφορά το πρωτάθλημα καλό θα ήταν να αποφασιστεί από τώρα τώρα το μοντέλο και να μην περιμένουμε να έρθει το καλόκαιρι για να παρθούν αποφάσεις, έτσι ώστε να επιλεχθούν και τα άτομα που θα βρίσκονται στις θέσεις “κλειδιά”.

Δεν μας αρέσει να το γράφουμε, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά η Διοίκηση από Φεβράρη μήνα, έχει όλο τον χρόνο μπροστά της και με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ηρεμία να δουλέψει πάνω στα λάθη που προηγήθηκαν τους τελευταίους μήνες, να τα διορθώσει, έτσι ώστε τη νέα χρονιά η ομάδα να μπορέσει να επανέλθει εκεί που την ξέραμε στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.