Home TOP NEWS Ημίχρονο: Παιδικά λάθη, χαμένο πέναλτι και άλλη μία μεγάλη ευκαιρία και είμαστε...

Ημίχρονο: Παιδικά λάθη, χαμένο πέναλτι και άλλη μία μεγάλη ευκαιρία και είμαστε πίσω


Άρχισε με πολύ καλό ρυθμό το παιχνίδι και διάθεση και από τις δύο ομάδες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε πίεση ψηλα με τους Ματάβς και Μποτεάκ,  οποίος έπαιξε στον κεντρικό διάδρομο, με επιτρέποντας στον αντίπαλο να κυκλοφορήσει όπως θέλει τη μπάλα. Το Αποέλ ήταν αυτό που κατέγραψε ωστόσο τις πρώτες τελικές προσπάθειες, την μεγαλη ευκαιρία όμως την έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Λοϊζου. Στο 19ο λεπτό το παιδικό λάθος του Σέχου έφερε το γκολ του Αποέλ.

Λίγο έλειψε στη συνέχεια να πληρώσουμε ακόμα ένα μεγάλο λάθος από την άμυνα μας. Επιθετικά δεν φτιάξαμε φάσεις όμως είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μποτεάκ και απέκρουσε ο Σκουφέ.

Δεν πατάει καλά στο γήπεδο η ομάδα. Στην άμυνα είναι ιδιαίτερα επίφοβη ενώ και επιθετικά δεν μπόρεσε να διασπάσει την ομολογουμένως αργή άμυνα του Αποέλ. Ο Ματάβς δεν έχει δώσει τιποτα και όποιες προσπάθειες πάνε προς το μέρος του είναι χαμένες.

Θα πρέπει να αλλάξει πλήρως η εικόνα μας για να πάρουμε το ζητούμενο.

Α’ Ημίχρονο

Στο 7ο λεπτό ο Νατέλ σέντραρε από αριστερά, ο Κβιλιτάια έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει έξω.

Στο 10ο λεπτό ο Σαρφό έκανε μακρινό σουτ το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 17ο λεπτό ο Λοβέρα έδωσε κάθετα στον Μποτεάκ, αυτός μπήκε στην περιοχή έδωσε πάσα στον Λοϊζου ο οποίος πλάσαρε από κοντά στον Σκουφέ όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 19ο λεπτό το Αποέλ έφυγε στην αντεπίθεση με τον Κβιλιτάια, δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει ο Σέχου, βγήκε μόνος απέναντι από τον Φαμπιάνο, τον πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

Στο 35ο λεπτό έγνε ακόμα ένα λάθος από την άμυνα μας, ο γρήγορος Ντογκαλά έκλεψε από τον Χούμποτσαν, βγήκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, σούταρε στην κλειστή του γωνία όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε.

Στο 37ο λεπτό ο Λοϊζου μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σπρώχθηκε από τον Βινίσιους, καλέστηκε ύστερα από ένα λεπτό στο VAR ο Γιώργος Νικολάου και δόθηκε το πέναλτι.  Το εκτέλεσε ο Μποτεάκ όμως ο Σκουφέ απέκρουσε.